Пошуковий запит: (<.>U=Л924.3-3<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
|
1. | ДС101412 Кандалей, Ольга Валентинівна. Технологія м'ясних кулінарних виробів функціонального призначення з використанням фукусів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Кандалей Ольга Валентинівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2007. - 149 арк.+ дод. - арк. 130-149Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ДС65512 Пересічна, Світлана Михайлівна. Товарознавча оцінка кров'яних ковбас та м'ясних кулінарних виробів з використанням чорного харчового альбуміну [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Пересічна Світлана Михайлівна ; Київський держ. торговельно-економічний ун-т. - К., 2000. - 279 арк.: рис. - арк. 158-183.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський державний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | РА349527 Кандалей, Ольга Валентинівна. Технологія м'ясних кулінарних виробів функціонального призначення з використанням фукусів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Кандалей Ольга Валентинівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2007. - 21 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | РА359942 Москаленко, Ольга Василівна. Технологія білкового напівфабрикату з колагенвмісної сировини для м'ясних січених виробів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Москаленко Ольга Василівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | РА310670 Пересічна, Світлана Михайлівна. Товарознавча оцінка кров'яних ковбас та м'ясних кулінарних виробів з використанням чорного харчового альбуміну [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Пересічна Світлана Михайлівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 2000. - 18 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський державний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | РА397829 Мурликіна, Наталя Віталіївна. Удосконалення технології м'ясних січених виробів шляхом використання емульгаторів ацилгліцеринної природи [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Мурликіна Наталя Віталіївна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2012. - 23 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | ДС134744 Мурликіна, Наталя Віталіївна. Удосконалення технології м'ясних січених виробів шляхом використання емульгаторів ацилгліцеринної природи [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Мурликіна Наталя Віталіївна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2012. - 286 арк. : табл. - Бібліогр.: арк. 170-190.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
|
8. | ДС144021 Москаленко, Ольга Васильевна. Технология белкового полуфабриката на основе коллагеносодержащего сырья для мясных рубленых изделий [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Москаленко Ольга Васильевна ; Харьков. гос. ун-т питания и торговли. - Харьков, 2008. - 283 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 267-283.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковский государственный университет питания и торговли
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | РА453097 Ланиця, Ірина Федорівна. Удосконалення товарознавчих властивостей посічених м'ясних напівфабрикатів з використанням продуктів переробки зерна амаранту [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Ланиця Ірина Федорівна ; Центр. спілка спожив. товариств України, Львів. торг.-екон. ун-т. - Львів, 2021. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Центральна спілка споживчих товариств України; Львівський торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|