Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л920.52$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
|
1. | РА386227 Бурцева, Ганна Володимирівна. Біологічні властивості бактерій, здатних до ферментування м'ясної сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. біол. наук : 03.00.07 / Бурцева Ганна Володимирівна ; Нац. акад. наук України, Ін-т мікробіології і вірусології ім. Д. К. Заболотного. - К., 2011. - 20 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національна академія наук України; Інститут мікробіології і вірусології імені Д. К. Заболотного (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | ДС136234 Бурцева, Ганна Володимирівна. Біологічні властивості бактерій, здатних до ферментування м'ясної сировини [Текст] : дис. ... канд. біол. наук : 03.00.07 / Бурцева Ганна Володимирівна ; Нац. акад. аграр. наук України, Технол. ін-т молока та м'яса. - К., 2011. - 166 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 129-150.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національна академія аграрних наук України (Київ); Технологічний інститут молока та м'яса
Видання зберігається у :
| 3. | РА408261 Максименко, Анна Євгенівна. Технологія сушеного м’ясного напівфабрикату для кулінарної продукції [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Максименко Анна Євгенівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|