Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (17)
Пошуковий запит: (<.>U=Л920.2$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
1.
ДС54619
Чередніченко, Олена Олександрівна.
Удосконалення технології зберігання м"яса та м"ясних продуктів за допомогою консервантів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Чередніченко Олена Олександрівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 219 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС60133
Аль-Алами, Мохаммед Хасан Махмуд.
Разработка метода эколого-энергетической оценки технологий охлаждения и хранения охлажденного мяса [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.14 / Аль-Алами Мохаммед Хасан Махмуд ; Одесская гос. академия холода. - О., 1999. - 177 л.: рис. - л. 137-153

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия холода

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА280816
Головський, Сергій Євгенійович.
Теплові режими та апарати холодильної обробки розібраного упакованого м'яса [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:05.04.03 / Головський Сергій Євгенійович ; Одеський ін-т низькотемпературної техніки та енергетики. - О., 1993. - 16 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеський інститут низькотемпературної техніки та енергетики

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА304716
Аль-Аламі Мохаммед Хасан Махмуд
Розробка методу еколого-енергетичної оцінки технологій охолодження і зберігання охолодженого м'яса [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.14 / Аль-Аламі Мохаммед Хасан Махмуд ; Одеська держ. академія холоду. - О., 1999. - 17 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія холоду

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА297827
Чередніченко, Олена Олександрівна.
Удосконалення технології зберігання м"яса та м"ясних продуктів за допомогою консервантів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Чередніченко Олена Олександрівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 26 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ДС128737
Погребняк, Андрей Владимирович.
Интенсификация процесса гидрорезания мяса глубокой заморозки [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Погребняк Андрей Владимирович ; Донец. нац. ун-т экономики и торговли им. Михаила Туган-Барановского. - Донецк, 2010. - 173, [31] л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 160-172.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецкий национальный университет экономики и торговли имени Михаила Туган-Барановского

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
РА393267
Погребняк, Андрій Володимирович.
Інтенсифікація процесу гідрорізання м'яса глибокої заморозки [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Погребняк Андрій Володимирович ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2011. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
РА395076
Шарпе, Ганна Олександрівна.
Розробка технології швидкозаморожених напівфабрикатів із замороженої м'ясної сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Шарпе Ганна Олександрівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2012. - 19 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л924 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
РА425616
Кишеня, Андрій В'ячеславович.
Подовження строку зберігання м'яса шляхом використання плівкоутворюючих покриттів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Кишеня Андрій В'ячеславович ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2016. - 23 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ДС149571
Шарпе, Анна Александровна.
Разработка технологии быстрозамороженных полуфабрикатов из замороженного мясного сырья [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Шарпе Анна Александровна ; Одес. нац. акад. пищев. технологий. - Одесса, 2012. - 154 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 115-130.

Рубрикатор НБУВ:
 Л924 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського