Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л92 я73-5<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
|
1. | Р100373 Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м'яса [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контр. роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. М. М. Клименко. - К. : НУХТ, 2004. - 16 с. - Бібліогр.: с. 16Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Клименко, Михайло Миколайович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | Р102476 Фізико-хімічні та біохімічні основи технології галузі [Текст] : метод. вказівки до викон. лаб. робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. М. М. Клименко [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 20 с. - Бібліогр.: с. 20Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Клименко, Михайло Миколайович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | Р109759 Технологія м'яса і м'ясопродуктів [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни і викон. лаб. робіт для студ. спец. 6.050100 "Облік і аудит" напряму 0501 "Економіка і підприємництво" ден. форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. М. Страшинський, О. О. Буша. - К. : НУХТ, 2006. - 17 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Страшинський, Ігор Мирославович (уклад.); Буша, Олексій Олексійович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | В348348/Ч. 2 Методи контролю харчових виробництв [Текст] : метод. вказівки до викон. лаб. робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" ден. та заоч. форм навч. / уклад. В. М. Пасічний, О. О. Буша ; Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2002 . Ч. 2. - [Б. м.] : [б.в.], 2002. - 14 с. - Бібліогр.: с. 14Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Пасічний, Василь Миколайович \уклад.\; Буша, Олексій Олексійович \уклад.\; Національний університет харчових технологій(Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | Р104011 Оптимізація технологічних процесів галузі [Текст] : метод. вказ. до виконання лабораторної роботи для студ. спец. 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. М. Пасічний. - К. : НУХТ, 2004. - 13 с. - Бібліогр.: с. 12Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Пасічний, Василь Миколайович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | ВА867582 Кишенько, Ірина Іванівна. Технологія м'яса і м'ясопродуктів. Практикум [Текст] : навч. посіб. для студентів ВНЗ, які навчаються за напрямом підгот. "Харчові технології та інженерія" / І. І. Кишенько, В. М. Старчова, Г. І. Гончаров ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : НУХТ, 2010. - 367 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 360. - 300 прим. - ISBN 978-966-612-101-4Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Старчова, Валентина Миколаївна; Гончаров, Георгій Іванович; Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|