Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (4)
Пошуковий запит: (<.>U=Л914.107$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
1.
ДС44123
Левченко, Светлана Валентиновна.
Влияние низкотемпературного замораживания на изменение структурных углеводов в ягодах винограда [Текст] : дис...канд.с.х.наук:05.18.03;03.00.23 / Левченко Светлана Валентиновна ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 1994. - 156 л. - л.:89-104

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Украинская академия аграрных наук (Киев); "Магарач", национальный институт винограда и вина (Ялта)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС101390
Кюрчева, Людмила Николаевна.
Обоснование критериев пригодности столового винограда к низкотемпературному замораживанию [Текст] : дис... канд. с.-х. наук: 06.01.15 / Кюрчева Людмила Николаевна ; Таврическая гос. агротехническая академия. - Мелитополь, 2006. - 143 л.+ прил. - Библиогр.: л. 125-143

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Таврическая государственная агротехническая академия

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА350976
Кюрчева, Людмила Миколаївна.
Обгрунтування критеріїв придатності столового винограду до низькотемпературного заморожування [Текст] : автореф. дис... канд. с.-г. наук: 06.01.15 / Кюрчева Людмила Миколаївна ; Національний аграрний ун-т. - К., 2007. - 21 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний аграрний університет (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА372727
Єрмоліна, Галина Вікторівна.
Вплив процесів заморожування і дефростації на збереження якості столового винограду [Текст] : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.01.15 / Єрмоліна Галина Вікторівна ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - К., 2010. - 21 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет біоресурсів і природокористування України (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ДС118575
Ермолина, Галина Викторовна.
Влияние процессов замораживания и дефростации на сохранение качества столового винограда [Текст] : дис. ... канд. с.-х. наук : 06.01.15 / Ермолина Галина Викторовна ; УААН, Нац. ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 2010. - 185 л. : табл. - Бібліогр.: арк. 160-185.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Украинская академия аграрных наук (Киев); "Магарач", национальный институт винограда и вина (Ялта)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського