Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (2)
Пошуковий запит: (<.>U=Л912.8$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
1.
СТ3162
ДСТУ 724:2006

Хрін столовий. Загальні технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - На заміну ДСТУ 724-92; чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 10 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА406073
Охременко, Світлана Ігорівна.
Товарознавча оцінка якості пасти з пряних трав, обробленої високим тиском [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Охременко Світлана Ігорівна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2014. - 20 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА406595
Михайлова, Світлана Володимирівна.
Використання мікрохвильової вакуумної обробки в процесах виробництва овочевих концентратів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Михайлова Світлана Володимирівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 23 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
 664.5 
 664.86 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВА792089

Використання мікрохвильової вакуумної обробки в процесах виробництва овочевих концентратів [Текст] : монографія / [О. І. Черевко та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 116 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 104-116. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-349-2

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Потапов, Володимир Олексійович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Михайлова, Світлана Володимирівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ВА805476
Малыгина, Валентина Дмитриевна.
Пасты из пряных трав: экономико-технологический аспект [Текст] : монография / Малыгина Валентина Дмитриевна, Грановский Алексей Иванович, Охременко Светлана Игоревна ; ГО ВТО "Донец. нац. ун-т экономики и торговли им. Михаила Туган-Барановского". - Харьков : Панов А. Н. [изд.], 2016. - 177 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 133-144 . - 300 прим. - ISBN 978-617-7474-60-8

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Грановский, Алексей Иванович; Охременко, Светлана Игоревна; Донецкий национальный университет экономики и торговли имени Михаила Туган-Барановского

Видання зберігається у :

6.
СТ9132
ДСТУ 8645:2016

Зелень петрушки, селери та кропу сушена. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 14 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 13-14.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
СТ10510
ДСТУ 8624:2016

Кріп свіжий. Технічні умови [Текст]. - На заміну РСТ УССР 304-89 ; Чинний від 2018-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2020. - III, 9 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ДС138397
Охременко, Светлана Игоревна.
Товароведная оценка качества пасты из пряных трав, обработанной высоким давлением [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Охременко Светлана Игоревна ; Донец. нац. ун-т экономики и торговли им. Михаила Туган-Барановского. - Донецк, 2014. - 236, [2] л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 151-166.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецкий национальный университет экономики и торговли имени Михаила Туган-Барановского (Кривой Рог)

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
ДС140225
Михайлова, Світлана Володимирівна.
Використання мікрохвильової вакуумної обробки в процесах виробництва овочевих концентратів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Михайлова Світлана Володимирівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 318, [2] арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 172-202.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
 664.5 
 664.86 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського