![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л912.410.5<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
|
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС64536 Юдічева, Ольга Петрівна. Товарні властивості ферментованих і маринованих кабачків та патисонів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Юдічева Ольга Петрівна ; Львівська комерційна академія. - Л., 2000. - 279 л. - л. 150-179Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Львівська комерційна академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА308972 Юдічева, Ольга Петрівна. Товарні властивості ферментованих і маринованих кабачків та патисонів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Юдічева Ольга Петрівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2000. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|