Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
Пошуковий запит: (<.>U=Л912.410.5<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
1.
ДС64536
Юдічева, Ольга Петрівна.
Товарні властивості ферментованих і маринованих кабачків та патисонів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Юдічева Ольга Петрівна ; Львівська комерційна академія. - Л., 2000. - 279 л. - л. 150-179

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Львівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА308972
Юдічева, Ольга Петрівна.
Товарні властивості ферментованих і маринованих кабачків та патисонів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Юдічева Ольга Петрівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2000. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського