![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л910.22<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
|
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС55438 Лупашко, Андрей Спиридонович. Интенсификация процесса сушки сельскохозяйственного сырья медико- биологической направленности с применением токов высокой частоты [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Лупашко Андрей Спиридонович ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1996. - 381 л.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинский гос. университет пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС106971 Пак, Андрій Олегович. Розробка процесу сушіння плодово-ягідної сировини змішаним тепловідводом зі штучним пороутворенням [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Пак Андрій Олегович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 168 арк.+ дод. - арк. 154-168Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА293197 Лупашко, Андрей Спиридонович. Интенсификация процесса сушки сельскохозяйственного сырья медико- биологической направленности с применением токов высокой частоты [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Лупашко Андрей Спиридонович ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1996. - 45 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинский гос. университет пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА356384 Пак, Андрій Олегович. Розробка процесу сушіння плодово-ягідної сировини змішаним тепловідводом зі штучним пороутворенням [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Пак Андрій Олегович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|