Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л874.1/9$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
|
1. | ДС49520/прил. Кудрицкая, Таиса Георгиевна. Научные основы повышения качества виноградных вин путем оптимизации процессов их производства [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.07 / Кудрицкая Таиса Георгиевна ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 1993. - 168 с.+301 c. прил.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинская академия аграрных наук (Киев); "Магарач", национальный институт винограда и вина (Ялта)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | ДС56572 Гержикова, Виктория Григорьевна. Биотехнологические основы повышения качества столовых и шампанских виноматериалов [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.19 / Гержикова Виктория Григорьевна ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 1997. - 319 л.+ 112л. прил. Две кн. единицыРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинская академия аграрных наук (Киев); "Магарач", национальный институт винограда и вина (Ялта)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | РА299428 Гержикова, Вікторія Григорівна. Біотехнологічні основи підвищення якості столових і шампанських виноматеріалів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.19 / Гержикова Вікторія Григорівна ; УААН, Ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 1997. - 47 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Українська академія аграрних наук (Київ); "Магарач", національний інститут винограду і вина (Ялта)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | РА329451 Хачатрян, Карен Татулович. Совершенствование технологий производства натуральных полусухих, полусладких и сладких вин [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.06 / Хачатрян Карен Татулович ; Научно-производственное и проектное ГЗАО "Парен", Армянская сельскохозяйственная академия. - Ереван, 2004. - 16 с. Описано по переводу. - Текст на арм. яз.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Армянская сельскохозяйственная академия; Научно-производственное и проектное ГЗАО "Парен"; Армянская сельскохозяйственная академия
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | РА442858 Луцькова, Вікторія Анатоліївна. Розробка технології крижаного вина в агрокліматичних умовах Північного Причорномор'я [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Луцькова Вікторія Анатоліївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|