Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
Пошуковий запит: (<.>U=Л874 я73-5<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
1.
Р97264

Технологія вина [Текст] : метод. вказівки до подання умовно-графічних зображень в апаратурно-технологічних схемах для студ. спец. 7.091704 "Технологія бродильних виробництв і виноробство" спеціалізації 7.091704.02 "Виноробство" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Н. Я. Гречко [та ін.]. - К. : НУХТ, 2002. - 28 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гречко, Ніна Яківна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
Р99423

Актуальні проблеми виноробства [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни, виконання курсового проекту і контрольної роботи для студ. спец. 7.091704 "Технологія бродильних виробництв і виноробства" спеціалізації "Виноробство" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної і заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. А. Домарецький, А. М. Куц. - Х. : НУХТ, 2003. - 23 с. - Бібліогр.: с. 22-23

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Домарецький, Віталій Афанасійович (уклад.); Куц, Анатолій Михайлович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
Р99259

Оптимізація технологічних процесів виноробства [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контр. роботи (заоч. форма навч.) та розрахункової роботи (ден. форма навч.) студ. спец. 7.091704 "Технологія бродильних виробництв та виноробства" спеціалізації "Виноробство" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. О. Маринченко [та ін.]. - К. : НУХТ, 2003. - 16 с.: табл. - Бібліогр.: с. 16

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Маринченко, Віктор Опанасович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
Р101259

Технологія вина [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни, викон. контр. та курс. робіт для студ. спец. 7.091704 "Технологія бродильних виробництв та виноробство" спеціалізації 7.091704.02 "Технологія вина" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. О. С. Луканін [та ін.]. - К. : НУХТ, 2003. - 31 с. - Бібліогр.: с. 29-31

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Луканін, Олександр Сергійович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
Р106981

Оптимізація технологічних процесів виноробства [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. робіт для студ. спец. 7.091704 "Технологія бродильних виробництв та виноробства" спеціалізації "Технологія вина" для студ. денної і заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. М. В. Білько [та ін.]. - К. : НУХТ, 2005. - 31 с.: рис. - Бібліогр.: с. 30

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Білько, Марина Володимирівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
Р98912

Облік і звітність, технологічні розрахунки у виноробстві [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студ. спец. 7.091704 "Технологія бродильних виробництв і виноробства" спеціалізації "Виноробство" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" заочної форми навчання та розрахункової роботи для студ. денної форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Н. Я. Гречко, А. М. Куц. - К. : НУХТ, 2002. - 14 с. - Бібліогр.: с. 13

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гречко, Ніна Яківна (уклад.); Куц, Анатолій Михайлович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського