Пошуковий запит: (<.>U=Л873-3$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 17
Представлено документи з 1 до 17
|
1. | ДС60532 Попова, Валентина Миколаївна. Дослідження фізичних методів підготовки сировини та розробка технологій високоякісних алкогольних напоїв. Кн. 1 [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Попова Валентина Миколаївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1999. - 194 арк.+дод.(299арк.). - арк.183-194 Дві кн. одиниціРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | РА305185 Попова, Валентина Миколаївна. Дослідження фізичних методів підготовки сировини та розробка технологій високоякісних алкогольних напоїв [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Попова Валентина Миколаївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1999. - 17 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | СТ2873 ДСТУ 4501:2005 Концентрати для напоїв. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. С. Олійнічук [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01.01.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 12 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10-11Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Олійнічук, С (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | СТ3133 ДСТУ 4705:2006 Настої спиртові із рослинної сировини для лікеро-горілчаного виробництва. Загальні технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - На заміну РСТ УССР 1570-90.- Чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 9 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | СТ1833 ДСТУ 4298:2004 Морси плодово-ягідні спиртові; Технічні умови [Текст] / розроб. С. Олійнічук [та ін.]. - Офіц. вид. - На заміну РСТ УРСР 1750-90; Чинний від 01.07.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - III, 9 c. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Олійнічук, С (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | СТ4770 ДСТУ 5071:2008 Вода підготовленна для лікеро-горілчаного виробництва. Фотометричний метод визначання прозорості [Текст]. - Чинний від 2009-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 5 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | СТ5002 ДСТУ 7131:2009 Вода підготовлена для лікеро-горілчаного виробництва. Перманганатнометричний метод визначання окиснюваності [Текст]. - Чинний від 2010-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 7 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | СТ5003 ДСТУ 7133:2009 Вода підготовлена для лікеро-горілчаного виробництва. Фотометричний метод визначання масової концентрації силікатів [Текст]. - Чинний від 2010.07.01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 8 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | РА394101 Олійник, Світлана Іванівна. Удосконалення технології кондиціювання води для лікеро-горілчаного виробництва [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Олійник Світлана Іванівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2012. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | СТ7354 ДСТУ 7482:2013 Екстракти плодові та ягідні для лікеро-горілчаного виробництва. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2014-10-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2014. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | СТ7227 ДСТУ 7417:2013 Вугілля активне для лікеро-горілчаного виробництва. Метод визначання лужності водного настою [Текст]. - Чинний від 2014-07-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2014. - III, 6 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 6.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | СТ7527 ДСТУ 7477:2013 Сироп цукровий для лікеро-горілчаного виробництва. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2014-09-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2015. - III, 9 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 8-9.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | СТ8027 ДСТУ 7508:2014 Вугілля активне для лікеро-горілчаного виробництва. Метод визначання активності за адсорбцією оцтової кислоти [Текст]. - Чинний від 2015-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 8 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 8.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | СТ8026 ДСТУ 7545:2014 Колер для лікеро-горілчаного виробництва. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2015-04-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 9 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | РА446700 Мирзарахметова, Дилбар Тохтамуратовна. Получение иммобилизованных ферментов, стабильных в органических средах, для совершенствования технологии производства спиртных напитков [Text] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 02.00.17, 03.00.01 / Мирзарахметова Дилбар Тохтамуратовна ; Нац. ун-т Узбекистана, Ташкент. хим.-технол. ин-т. - Ташкент, 2016. - 75 с. : рис., табл. - Текст узб., рос., англ.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Национальный университет Узбекистана; Ташкентский химико-технологический институт
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | РА452214 Кузьмін, Олег Володимирович. Розроблення ефективних технологій алкогольних напоїв стабільної якості [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.05 / Кузьмін Олег Володимирович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2021. - 43 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | ДС146833 Олійник, Світлана Іванівна. Удосконалення технології кондиціювання води для лікеро-горілчаного виробництва [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Олійник Світлана Іванівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2012. - 307 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 123-147.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|