Пошуковий запит: (<.>U=Л840.631-5$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 12
Представлено документи з 1 до 12
|
1. | ДС51616 Кулінченко, Віталій Романович. Інтенсифікація процесів тепломасообміну в вакуум- випарниках та кристалізаційних апаратах [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Кулінченко Віталій Романович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1995. - 456 л.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ДС108285 Глущенко, Маргарита Сергіївна. Моделювання і оптимальне керування періодичними процесами в утфельних вакуум-апаратах [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.13.07 / Глущенко Маргарита Сергіївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 195 арк. - арк. 163-177Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | ДС71581 Бабко, Євген Миколайович. Удосконалення промислової кристалізації цукрози застосуванням рециркуляції [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бабко Євген Миколайович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 168 арк. - арк.120-137Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ДС76720 Кобер, Віктор Теодорович. Розроблення способів інтенсифікації уварювання цукрових утфелів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Кобер Віктор Теодорович ; Український науково-дослідний ін-т цукрової промисловості. - К., 2002. - 143 арк.: рис., табл. - арк. 109-120Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український науково-дослідний інститут цукрової промисловості
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | РА314915 Бабко, Євген Миколайович. Удосконалення промислової кристалізації цукрози застосуванням рециркуляції [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бабко Євген Миколайович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | РА308506 Мирончук, Валерій Григорович. Розроблення способів та удосконалення апаратів для промислової кристалізації цукристих речовин [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Мирончук Валерій Григорович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 38 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | РА321367 Кобер, Віктор Теодорович. Розроблення способів інтенсифікації уварювання цукрових утфелів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Кобер Віктор Теодорович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2002. - 20 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА357191 Глущенко, Маргарита Сергіївна. Моделювання і оптимальне керування періодичними процесами в утфельних вакуум-апаратах [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.13.07 / Глущенко Маргарита Сергіївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | РА397292 Коцюбанський, Андрій Миколайович. Інтенсифікація процесу уварювання цукрового утфелю на основі імітаційного моделювання роботи вакуум-апарата [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Коцюбанський Андрій Миколайович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 24 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | РА403678 Самілик, Марина Михайлівна. Підвищення ефекту політермічної кристалізації сахарози в перемішувачах-кристалізаторах [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Самілик Марина Михайлівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | ДC140333 Самілик, Марина Михайлівна. Підвищення ефекту політермічної кристалізації сахарози в перемішувачах-кристалізаторах [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Самілик Марина Михайлівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2013. - 155 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 112-125.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | ДС147964 Коцюбанський, Андрій Миколайович. Інтенсифікація процесу уварювання цукрового утфелю на основі імітаційного моделювання роботи вакуум-апарата [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Коцюбанський Андрій Миколайович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2013. - 210 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 127-142.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|