Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
Пошуковий запит: (<.>U=Л84-5 я73-5<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
1.
Р95743

Технологічне обладнання цукрових заводів [Текст] : метод. вказівки до виконання розрахунково-графічних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія цукристих речовин" денної форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. М. Санов, М. Г. Янковий. - К. : НУХТ, 2002. - 14 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Санов, Валерій Миколайович (уклад.); Янковий, Микола Григорович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
Р109150

Технологічне обладнання галузі [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольних робіт для студ. спец. 7.090221 "Обладнання переробних і харчових виробництв" напряму підготовки 0902 "Інженерна механіка" та спец. 6.091700 "Технологія цукристих речовин" напряму підготовки 0917 "Харчова технологія та інженерія" заоч. форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. Г. Мирончук, В. М. Санов. - К. : НУХТ, 2006. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Мирончук, Валерій Григорович (уклад.); Санов, Валерій Миколайович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
Р108472

Експлуатація технологічного обладнання галузі [Текст] : методичні вказівки до вивчення дисципліни для студ. спец. 7.091703 "Технологія цукристих речовин" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. М. Санов, С. Ю. Лементар. - К. : НУХТ, 2007. - 24 с. - Бібліогр.: с. 24

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Санов, Валерій Миколайович (уклад.); Лементар, Святослав Юрійович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського