Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л84 я73-1<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
|
1. | ВА649453 Скорик, Костянтин Дмитрович. Промислова кристалізація цукру [Текст] : навч. посіб. для післядиплом. освіти / К. Д. Скорик ; Національний ун-т харчових технологій. Інститут післядипломної освіти. - К. : ТОВ "Сталь", 2004. - 202 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 197-200. - ISBN 966-7589-24-2Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ). Інститут післядипломної освіти
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | ВА675296 Хоменко, Микола Дмитрович. Сучасні схеми та обладнання для переробки цукрових буряків. Транспортування, очищення, отримання стружки і дифузійного соку [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / М. Д. Хоменко ; Національний ун-т харчових технологій. Інститут післядипломної освіти. - К. : Сталь, 2006. - 244 с.: рис. - Бібліогр.: в кінці розд. - ISBN 966-7589-57-9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ). Інститут післядипломної освіти
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | ВА708960 Основи теплотехнології цукрового виробництва [Текст] : навч. посіб. для студ. ВНЗ ІІІ і IV рівнів акредитації, які навчаються за спец. "Теплоенергетика" / М. О. Прядко [та ін.]. - Вінниця : Нова книга, 2007. - 295 с. - Бібліогр.: с. 295. - ISBN 978-966-382-115-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Прядко, Микола Олексійович; Масліков, Михайло Олександрович; Петренко, Валентин Петрович; Павелко, Володимир Іванович; Філоненко, Віталій Миколайович
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | В356034/1 Технологія цукру [Текст] = Sugar technology : підручник : у 3 т. / [А. А. Ліпєц та ін. ; за ред. В. М. Логвіна, А. І. Українця] ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : Експрес-об'ява, 2015. - ISBN 978-966-97450-4-0. Т. 1 : Вирощування та зберігання цукрових буряків. Видобування сахарози = Cultivation and storage of sugar beets. Eextraction of sucrose. - 2015. - 287 с. : рис., табл. - Текст укр. - Бібліогр.: с. 284. - 500 прим. - ISBN 978-966-97450-5-7 (Т. 1)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Логвін, Володимир Матвійович \ред.\; Українець, Анатолій Іванович \ред.\; Ліпєц, Антон Адамович; Логвін, Володимир Матвійович; Скорик, Костянтин Дмитрович; Українець, Анатолій Іванович; Купчик, Михайло Петрович; Національний університет харчових технологій(Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | В356034/2 Технологія цукру [Текст] = Sugar technology : підручник : у 3 т. / [А. А. Ліпєц та ін. ; за ред. В. М. Логвіна, А. І. Українця] ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : Експрес-об'ява, 2015. - ISBN 978-966-97450-4-0. Т. 2 : Очищення дифузійного соку = Purification of diffusion juice. - 2015. - 271 с. : рис. - Текст укр. - Бібліогр.: с. 266-270. - 500 прим. - ISBN 978-966-97450-6-4 (Т. 2)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Логвін, Володимир Матвійович \ред.\; Українець, Анатолій Іванович \ред.\; Ліпєц, Антон Адамович; Логвін, Володимир Матвійович; Скорик, Костянтин Дмитрович; Українець, Анатолій Іванович; Купчик, Михайло Петрович; Національний університет харчових технологій(Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | В356034/3 Технологія цукру [Текст] = Sugar technology : підручник : у 3 т. / [А. А. Ліпєц та ін. ; за ред. В. М. Логвіна, А. І. Українця] ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : Експрес-об'ява, 2015. - ISBN 978-966-97450-4-0. Т. 3 : Кристалізація = Crystallization. - 2015. - 207 с. : рис., табл. - Текст укр. - Бібліогр. в кінці розд. - 500 прим. - ISBN 978-966-97450-7-1 (Т. 3)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Логвін, Володимир Матвійович \ред.\; Українець, Анатолій Іванович \ред.\; Ліпєц, Антон Адамович; Логвін, Володимир Матвійович; Скорик, Костянтин Дмитрович; Українець, Анатолій Іванович; Купчик, Михайло Петрович; Національний університет харчових технологій(Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|