Пошуковий запит: (<.>U=Л837$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 36
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ДС49342сл Доценко, Виктор Федорович. Научное обоснование и разработка технологии хлеба с использованием нового углеводосодержащего сырья и сахарозаменителей [Текст] : дис...д-ра техн. наук: 05.18.01 / Доценко Виктор Федорович ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1994. - 535 л. Для сл. пользования.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинский гос. университет пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ДС59205 Ващенко, Валентина Вікторівна. Товарознавча оцінка нових видів хліба для профілактичного харчування [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Ващенко Валентина Вікторівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1998. - 135 л. - л. 117-135Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський державний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | ДС65473 Солоницкая, Ирина Валерьевна. Разработка технологий хлебобулочных изделий повышенной пищевой ценности с использованием листовых овощей и зеленой массы амаранта [Текст] : дис...канд. техн. наук: 05.18.01 / Солоницкая Ирина Валерьевна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1999. - 205 л.: рис. - л. 139-164.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская гос. академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ДС77005 Кириева, Татьяна Витальевна. Научные основы интенсификации производства и повышения качества кыргызских национальных мучных изделий [Текст] : дис. д-ра... техн. наук: 05.18.16 / Кириева Татьяна Витальевна ; Кыргызский технический ун-т им. И.Раззакова. - Бишкек, 2002. - 369 л.: рис. - Библиогр.: л. 226-255Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Кыргызский технический университет имени И. Раззакова
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | РА299743 Ващенко, Валентина Вікторівна. Товарознавча оцінка нових видів хліба для профілактичного харчування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Ващенко Валентина Вікторівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1998. - 17 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський державний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | РА308598 Солоницька, Ірина Валеріївна. Розробка технологій хлібобулочних виробів підвищеної харчової цінності з використанням листових овочів та зеленої маси амаранту [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Солоницька Ірина Валеріївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2000. - 16 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | РА321752 Кірієва, Тетяна Віталіївна. Наукові основи інтенсифікації виробництва і підвищення якості киргизьких національних борошяних виробів [Текст] : автореф. дис. д-ра... техн. наук: 05.18.16 / Кірієва Тетяна Віталіївна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2002. - 33 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | ВС42340 Творун, Світлана Олександрівна. Українські обрядові хліби [Текст] : на матеріалах Поділля / С. О. Творун ; Управління культури і туризму Вінницької обласної держ. адміністрації, Вінницький обласний центр народної творчості. - Вінниця : Книга-Вега, 2006. - 92 с.: іл. - Бібліогр.: с. 83-87. - ISBN 966-621-261-7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Управління культури і туризму Вінницької обласної державний адміністрації; Вінницький обласний центр народної творчості
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | СТ2674 ДСТУ-П 4588:2006 Вироби хлібобулочні для спеціального дієтичного споживання. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Л. Гуленко [та ін.]. - Офіц. вид. - Зі скасуванням в Україні ГОСТ 25832-89; Чинний від 01.07.2007 до 01.01.2008. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - III, 23 с.: рис., табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 22-23Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гуленко, Л (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | СТ2672 ДСТУ-П 4584:2006 Вироби хлібобулочні; Палички хлібні. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Л. Абрамова [та ін.]. - Офіц. вид. - Зі скасуванням в Україні ГОСТ 28881-90; Чинний від 01.07.2007 до 01.01.2008. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - III, 12 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Абрамова, Л. (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | СТ2671 ДСТУ-П 4586:2006 Вироби хлібобулочні; Соломка. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Л. Абрамова [та ін.]. - Офіц. вид. - Зі скасуванням в Україні ГОСТ 11270-88; Чинний від 01.07.2007 до 01.01.2008. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - III, 12 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Абрамова, Л. (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | СО28812 Вироби хлібобулочні для спеціального дієтичного споживання [Текст] : рецептури, технологічні інструкції / розроб. Л. А. Гуленко [та ін.] ; Об'єднання підприємств хлібопекарської промисловості "Укрхлібпром". - К. : Укрхлібпром, 2007. - 72 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гуленко, Л. А (розроб.); Об'єднання підприємств хлібопекарської промисловості "Укрхлібпром"
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | РА385587 Грищенко, Анна Миколаївна. Удосконалення технології хліба з безглютенової сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Грищенко Анна Миколаївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2011. - 20 с. : табл., рис.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | РА392268 Гомцян, Епраксия Хнкяносовна. Разработка технологии производства хлебобулочных изделий функционального назначения [Text] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Гомцян Епраксия Хнкяносовна ; Гос. аграр. ун-т Армении. - Ереван, 2012. - 28 с. : рис., табл. - Текст вірм.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Государственный аграрный университет Армении
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | РА394614 Кравченко, Олена Іванівна. Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням дієтичних добавок із зародків пшениці [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Кравченко Олена Іванівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2012. - 22 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | РА403668 Цуканова, Олена Сергіївна. Розробка технології спеціального безбілкового хліба на основі полісахаридів рослинного і мікробного походження [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Цуканова Олена Сергіївна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2013. - 23 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | РА406388 Ткачук, Юрій Михайлович. Технологія хлібобулочних виробів, збагачених молочними білками [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Ткачук Юрій Михайлович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2014. - 21 с. : табл., рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | РА407689 Місечко, Наталія Орестівна. Використання фруктози і лактулози в технології хлібобулочних виробів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Місечко Наталія Орестівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2014. - 21 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | РА407962 Ященко, Вікторія Сергіївна. Технологія хлібних паличок підвищеної харчової цінності, сформованих методом екструзії [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Ященко Вікторія Сергіївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2014. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | ВА786072 Кучерук, Зіновія Іванівна. Використання полісахаридів рослинного і мікробного походження в технології безбілкового хліба [Текст] : монографія / [З. І. Кучерук, О. С. Цуканова] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 130 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 115-130. - 100 прим. - ISBN 978-966-405-322-5 На тит. арк. авт. не зазнач.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Цуканова, Олена Сергіївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |