Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л830.8$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
|
1. | РА362178 Губеня, Олексій Олександрович. Удосконалення процесу різання хліба з врахуванням впливу його структурно-механічних властивостей [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Губеня Олексій Олександрович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | РА431894 Чорна, Анастасія Іванівна. Формування споживних властивостей полімерних пакувальних матеріалів для хлібобулочних виробів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Чорна Анастасія Іванівна ; Центр. спілка спожив. т-в України, Львів. торг.-екон. ун-т. - Львів, 2017. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Центральна спілка споживчих товариств України; Львівський торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | СТ9375 ДСТУ EN 13954:2016 (EN 13954:2005 + A1:2010, IDT) Устатковання для харчової промисловості. Машини для нарізання хліба. Вимоги щодо безпеки та гігієни [Текст]. - На заміну ДСТУ EN 13954:2014 ; Чинний від 2018-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - IV, 32 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 31.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | РА441359 Шульга, Оксана Сергіївна. Наукове обґрунтування та розроблення технології біодеградабельного їстівного покриття для кондитерських і хлібобулочних виробів [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Шульга Оксана Сергіївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 43 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | ДС144297 Губеня, Олексій Олександрович. Удосконалення процесу різання хліба з врахуванням впливу його структурно-механічних властивостей [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Губеня Олексій Олександрович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2008. - 179, [8] арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 138-148.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|