Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (9)
Пошуковий запит: (<.>U=Л830.8$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
1.
РА362178
Губеня, Олексій Олександрович.
Удосконалення процесу різання хліба з врахуванням впливу його структурно-механічних властивостей [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Губеня Олексій Олександрович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА431894
Чорна, Анастасія Іванівна.
Формування споживних властивостей полімерних пакувальних матеріалів для хлібобулочних виробів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Чорна Анастасія Іванівна ; Центр. спілка спожив. т-в України, Львів. торг.-екон. ун-т. - Львів, 2017. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Центральна спілка споживчих товариств України; Львівський торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
СТ9375
ДСТУ EN 13954:2016 (EN 13954:2005 + A1:2010, IDT)

Устатковання для харчової промисловості. Машини для нарізання хліба. Вимоги щодо безпеки та гігієни [Текст]. - На заміну ДСТУ EN 13954:2014 ; Чинний від 2018-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - IV, 32 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 31.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА441359
Шульга, Оксана Сергіївна.
Наукове обґрунтування та розроблення технології біодеградабельного їстівного покриття для кондитерських і хлібобулочних виробів [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Шульга Оксана Сергіївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 43 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ДС144297
Губеня, Олексій Олександрович.
Удосконалення процесу різання хліба з врахуванням впливу його структурно-механічних властивостей [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Губеня Олексій Олександрович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2008. - 179, [8] арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 138-148.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського