Пошуковий запит: (<.>U=Л830.23$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
|
1. | ДС52585 Фалендыш, Наталия Алексеевна. Разработка технологии хлебобулочных изделий с применением хлебопекарных дрожжей спиртовых заводов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Фалендыш Наталия Алексеевна ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1996. - 218 л.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинский гос. университет пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ДС56483 Погорєлов, Всеволод Володимирович. Розробка технології електромагнітного активування дріжджів бродильних та хлібопекарських виробництв [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Погорєлов Всеволод Володимирович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 167 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | ДС69861 Каплина, Татьяна Викторовна. Разработка технологии мучных изделий с использованием дрожжей, активированных в переменном магнитном поле [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Каплина Татьяна Викторовна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 2001. - 227 л.: фото. - Библиогр.: л. 133-158Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковская государственная академия технологии и организации питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ДС72666 Козлова, Светлана Георгиевна. Разработка ускоренной технологии дрожжевого теста с использованием микробного экзополисахарида ксампана [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Козлова Светлана Георгиевна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 2001. - 281 л. - Библиогр.: л. 143-168Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковская государственная академия технологии и организации питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | РА280832 Кириева Татьяна Витальевна Комбинированный процесс производства дрожжевого теста на основе магнитной обработки жидкостных систем [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.12:05.18.16 / Кириева Татьяна Витальевна ; Харьковский ин-т общественного питания. - Х., 1993. - 16 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковский институт общественного питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | РА299266 Погорєлов, Всєволод Володимирович. Розробка технології електромагнітного активування дріжджів бродильних та хлібопекарських виробництв [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Погорєлов Всєволод Володимирович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | РА301525 Витавская, Анастасия Васильевна. Прогрессивная технология производства пшеничного хлеба с использованием молочнокислых заквасок [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Витавская Анастасия Васильевна ; Московский технологический ин-т пищевой промышленности. - М., 1990. - 52 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Московский технологический институт пищевой промышленности
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА314519 Капліна, Тетяна Вікторівна. Розробка технології борошняних виробів з використанням дріжджів, що активовані у перемінному магнітному полі [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Капліна Тетяна Вікторівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 19 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | РА316611 Козлова, Світлана Георгіївна. Розробка прискореної технології дріжджового тіста з використанням мікробного екзополісахариду ксампану [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Козлова Світлана Георгіївна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | ІВ200612 Saalfeld, Udo. Charakterisierung pulverisierter Sauerteige und Möglichkeiten ihrer qualitativen Bestimmung im Brot [Text] : Diss. / U. Saalfeld ; Universität Hannover. Fakultat für Geistes-und Sozialwissenschaften. - Hannover : [б.в.], 1999. - 175 S.: Abb. - Бібліогр.: S.149-161Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Universität Hannover. Fakultat für Geistes-und Sozialwissenschaften
Видання зберігається у :
|