![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л822.09$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
|
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС71580 Жигунов, Дмитрий Александрович. Разработка технологии производства зародышевого продукта из зерна пшеницы [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Жигунов Дмитрий Александрович ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 2001. - 244 л. - Библиогр.:л.165-191Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская гос. академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА364385 Хассан, Е.А. Рамадан. Удосконалення способу виділення рослинних ліпаз та їх застосування в технологіях харчових продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Хассан Е.А. Рамадан ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2009. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА315732 Жигунов, Дмитро Олександрович. Розробка технології виробництва зародкового продукту із зерна пшениці [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Жигунов Дмитро Олександрович ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2001. - 17 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС111837 Хассан, Е. А. Рамадан Усовершенствование способа выделения растительных липаз и их применение в технологиях пищевых продуктов [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 03.00.20 / Хассан Е. А. Рамадан ; Одес. нац. акад. пищевых технологий. - О., 2009. - 164 л. : рис., табл. - Библиогр.: л. 136-154.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская национальная академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА418912 Журлова, Олена Дмитріївна. Розробка біотехнології функціональних інгредієнтів із зернової сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 03.00.20 / Журлова Олена Дмитріївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2015. - 21 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|