Пошуковий запит: (<.>U=Л815.37$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
|
1. | ДС86544 Тормосов, Юрій Михайлович. Геометричне моделювання та оптимізація процесу теплової променевої обробки харчових продуктів [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.01.01 / Тормосов Юрій Михайлович ; Київський національний ун-т будівництва і архітектури. - К., 2004. - 339 арк.: рис. - арк. 277-308Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний університет будівництва і архітектури
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ДС72051 Бабкіна, Ірина Володимирівна. Удосконалення процесу теплової обробки харчових продуктів інфрачервоним випромінюванням [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бабкіна Ірина Володимирівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 351 арк. - арк.192-229Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | ДС77714 Лебединець, Ігор Володимирович. Підвищення ефективності процесів та обладнання для теплової обробки харчових продуктів ІЧ-випромінюванням [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Лебединець Ігор Володимирович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 260 арк. - арк. 157-179Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | РА362963 Саєнко, Сергій Юрійович. Геометричне моделювання рефлекторів теплотехнічних установок [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.01.01 / Саєнко Сергій Юрійович ; Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. - Мелітополь, 2009. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Таврійський державний агротехнологічний університет (Мелітополь)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | РА316549 Бабкіна, Ірина Володимирівна. Удосконалення процесу теплової обробки харчових продуктів інфрачервоним випромінюванням [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бабкіна Ірина Володимирівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | РА323716 Лебединець, Ігор Володимирович. Підвищення ефективності процесів та обладнання для теплової обробки харчових продуктів ІЧ-випромінюванням [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Лебединець Ігор Володимирович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 19 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | РА333682 Тормосов, Юрій Михайлович. Геометричне моделювання та оптимізація процесу теплової променевої обробки харчових продуктів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.01.01 / Тормосов Юрій Михайлович ; Київський національний ун-т будівництва і архітектури. - К., 2004. - 34 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний університет будівництва і архітектури
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | ГЕОМЕТРИЧНЕ МОДЕЛЮВАННЯ РЕФЛЕКТОРІВ ТЕПЛОТЕХНІЧНИХ УСТАНОВОК : дис. ... канд. техн. наук : 05.01.01 (2009)
|