Пошуковий запит: (<.>U=Л814$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 64
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ДС49438 Перетяка, Сергей Николаевич. Совершенствование термотехнологий сушки пищевых продуктов на основе автономных испарительно- конденсационных модулей [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Перетяка Сергей Николаевич ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1995. - 207 л.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская гос. академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ДС54044 Матвиенко, Андрей Борисович. Интенсификация процесса экстрагирования растворимых веществ путем электрообработки растительного сырья и водных сред [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Матвиенко Андрей Борисович ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1996. - 399 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинский гос. университет пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | ДС56392 Книш, Олексій Ігоревич. Термомеханічний агрегат для обробки тонкодисперсних харчових продуктів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Книш Олексій Ігоревич ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1997. - 157 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ДС51582 Ермаков, Петр Петрович. Автоколебательная массообменная аппаратура пищевой промышленности [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Ермаков Петр Петрович ; Украинский гос. химико-технологический ун-т. - Днепропетровск, 1994. - 421 л.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинский государственный химико-технологический университет (Днепропетровск)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | ДС88458 Дубковецький, Ігор Володимирович. Оптимізація процесу висушування квасної комбінованої закваски на розпилювальній сушарці [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Дубковецький Ігор Володимирович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 173 арк.: рис. - арк. 144-158Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | ДС102232 Потапов, Владимир Алексеевич. Научные основы анализа и управления кинетикой сушки пищевого сырья [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Потапов Владимир Алексеевич ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2007. - 378 л.: рис.+ прил. - Библиогр.: л. 349-378 Две кн. единицыРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковский гос. университет питания и торговли
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | ДС107262 Піддубний, Володимир Антонович. Наукові основи і апаратурне оформлення перехідних процесів харчових і мікробіологічних виробництв [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Піддубний Володимир Антонович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 433 арк.: рис. - арк. 315-335Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | ДС45580сл Шиян, Петр Леонидович. Разработка ресурсо- и энергосберегающей технологии и техники ректификации в пищевой промышленности [Текст] : дис...д-ра техн.наук:05.18.07 / Шиян Петр Леонидович ; Украинский ун-т пищевых технологий. - К., 1993. - 494 л. - л.:392-408 Для сл. пользованияРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинский университет пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | ДС70595 Шишко, Людмила Станиславовна. Моделирование тепломассопереноса в процессе конвективной сушки пищевого сырья [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Шишко Людмила Станиславовна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 2001. - 163 л. - Библиогр.:л. 146-155Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковская государственная академия технологии и организации питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | ДС73286 Вересоцький, Юрій Іванович. Удосконалення розпилювального способу сушіння молочної сироватки [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Вересоцький Юрій Іванович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 209 арк. - арк. 165-185Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | ДС73753 Погожих, Николай Иванович. Научные основы теории и техники сушки пищевого сырья в массообменных модулях [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Погожих Николай Иванович ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 2002. - 369 л. - Библиогр.: л. 332-355Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковская государственная академия технологии и организации питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | ДС48023 Шурчкова, Юлия Александровна. Разработка нового способа диспергирования в жидкой среде и создание на его основе технологических процессов и оборудование для пищевой промышленности [Текст] : дис...д-ра техн. наук в форме науч. доклада: 05.18.12 / Шурчкова Юлия Александровна ; НАН Украины, Ин-т техн. теплофизики. - К., 1994. - 51 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Национальная академия наук Украины (Киев); Институт технической теплофизики (Киев)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | РА281202 Долинская, Инна Николаевна. Совершенствование процесса экстрагирования сахара путем электрообработки свекловичной стружки [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.12 / Долинская Инна Николаевна ; КТИПП. - К., 1993. - 22 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: КТИПП
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | РА283750сл Шиян, Петро Леонiдович. Розробка ресурсo- i енергозберiгаючоє технологiє i технiки ректифiкацiє в харчовоє промисловостi [Текст] : автореф.дис...д-ра техн.наук / Шиян Петро Леонiдович ; Український ун-т харчових технологій. - К., 1993. - 51 с. Для сл.користуванняРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | РА290730 Перетяка, Сергій Миколайович. Удосконалення термотехнологій сушіння харчових продуктів на основі автономних випарно- конденсаційних модулів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Перетяка Сергій Миколайович ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1995. - 23 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | РА298481 Книш, Олексій Ігоревич. Термомеханічний агрегат для обробки тонкодисперсних харчових продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.05.09 / Книш Олексій Ігоревич ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1997. - 16 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | РА339274 Дубковецький, Ігор Володимирович. Оптимізація процесу висушування квасної комбінованої закваски на розпилювальній сушарці [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Дубковецький Ігор Володимирович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 21 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | РА350671 Потапов, Володимир Олексійович. Наукові основи аналізу та керування кінетикою сушіння харчової сировини [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Потапов Володимир Олексійович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 35 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | РА284894 Терзієв, Сергій Георгійович. Розробка ресурсосберегаючих та екологічно чистих технологій сушки харчових продуктів на основі теплообмінників на теплових трубах [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.12 / Терзієв Сергій Георгійович ; Одеський технологічний ін-т харчової промисловості ім. М.В.Ломоносова. - О., 1994. - 16 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеський технологічний інститут харчової промисловості імені М. В. Ломоносова
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | РА292821 Матвієнко, Андрій Борисович. Інтенсифікація процесу екстрагування розчинних речовин шляхом електрообробки водних середовищ та рослинної сировини [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Матвієнко Андрій Борисович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 42 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |