Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л813.1$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
|
1. | Р78690 Циганков, Петро Семенович. Конспект лекції "Випарювання" з дисципліни "Процеси і апарати харчових виробництв" [Текст] : для студ. усіх спец. денної та заоч. форм навч. / П. С. Циганков, О. С. Марценюк ; Український ун-т харчових технологій. - К. : УДУХТ, 1995. - 48 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Марценюк, Олександр Степанович; Український університет харчових технологій
Видання зберігається у :
| 2. | РА381323 Омар Саїд Ахмед Мохамед Ахмед Теплообмін при випарюванні в ротаційному термомеханічному агрегаті [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Омар Саїд Ахмед Мохамед Ахмед ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2011. - 19 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | ДС127935 Омар Саид Ахмед Мохамед Ахмед Теплообмен при выпаривании в ротационном термомеханическом агрегате [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Омар Саид Ахмед Мохамед Ахмед ; Одес. нац. акад. пищевых технологий. - О., 2011. - 140 л. : рис. - Бібліогр.: арк. 129-138.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская национальная академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | РА411931 Харченко, Сергій Вікторович. Дослідження випаровування у газове середовище довільного складу [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.14.06 / Харченко Сергій Вікторович ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2014. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|