Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (3)
Пошуковий запит: (<.>U=Л80-97<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
1.
ДС54687
Решта, Сентябрина Петровна.
Разработка биотехнологии композиционных пищевых продуктов на основе вторичного зернового сырья [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.19 / Решта Сентябрина Петровна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1997. - 244 л.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС58814
Чуйко, Людмила Алексеевна.
Товароведная оценка пищевых добавок и продуктов профилактического действия из цветочной пыльцы и растительного сырья [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Чуйко Людмила Алексеевна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1998. - 249 л. - л. 170-188

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковская государственная академия технологии и организации питания

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ДС59368
Погарская, Виктория Вадимовна.
Формирование качества каротиноидных фитодобавок профилактического действия из моркови и их использование в продуктах питания [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Погарская Виктория Вадимовна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1998. - 272 л. - л. 158-175

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковская государственная академия технологии и организации питания

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА288867
Антіпіна, Олена Олексіївна.
Розробка хіміко-технологічних основ одержання харчового білку та волокон з вторинних зернових ресурсів [Текст] : автореф. дис...канд. техн. наук: 05.18.02 / Антіпіна Олена Олексіївна ; Одеська академія харчових технологій. - О., 1995. - 23 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА296432
Решта, Сентябрина Петрівна.
Розробка біотехнології композиційних харчових продуктів на основі вторинної зернової сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.19 / Решта Сентябрина Петрівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1997. - 24 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА301650
Чуйко, Людмила Олексіївна.
Товарознавча оцінка харчових добавок та продуктів профілактичної дії з квіткового пилку та рослинної сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Чуйко Людмила Олексіївна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1998. - 17 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
РА301658
   Погарська, Вікторія Вадимівна.
Формування якості каротиноїдних фітодобавок профілактичної дії з моркви та їх використання в продуктах харчування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Погарська Вікторія Вадимівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1998. - 17 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
РА301770
   Данилова, Людмила Андріївна.
Природні інгібітори окислення ліпідів і вирішення проблеми підвищення якості харчових продуктів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.06 / Данилова Людмила Андріївна ; Харківський держ. політехнічний ун-т. - Х., 1998. - 33 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний політехнічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
ІВ197215

Flavourings [Text] : production, composition, applications, regulations / ed. E. Ziegler, H. Ziegler. - Weinheim[etc.] : Wiley-VCH, 1998. - 710 p.: fig. - Бібліогр.: Bibliogr. v kinci st. - ISBN 3-527-29786-3

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Ziegler, Erich (ed.); Ziegler, Herta (ed.)

Видання зберігається у :

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського