Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (5)
Пошуковий запит: (<.>U=Л80-909<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
1.
ДС51602 з додат.
   Сирохман, Іван Васильович.
Наукові проблеми зберігання жирів та поліпшення споживних властивостей жировмісних продуктів [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.15 / Сирохман Іван Васильович ; Центральна спілка споживчих товариств України, Львівська комерційна академія. - Львів, 1995. - 635 л.+додат.210л.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Львівська комерційна академія; Центральна спілка споживчих товариств України; Львівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА293188
   Сирохман, Іван Васильович.
Наукові проблеми зберігання жирів та поліпшення споживних властивостей жировмісних продуктів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.15 / Сирохман Іван Васильович ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1995. - 46 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський державний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ВА604398

Фізико-хімічні методи обробки сировини та продуктів харчування [Текст] / А. І. Соколенко [та ін.] ; ред. А. І. Соколенко. - К. : АртЕк, 2000. - 306 с. - ISBN 966-505-176-8

Рубрикатор НБУВ:
 Л81 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Соколенко, Анатолій Іванович; Костін, Володимир Борисович; Васильківський, Костянтин Вікторович; Шевченко, О. Ю.; Лензіон, В. Й.; Соколенко, А. І. (ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського