Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (2)Реферативна база даних (34)
Пошуковий запит: (<.>U=Л80-3<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 19
Представлено документи з 1 до 19
1.
ДС81084
   Кігель, Наталя Федорівна.
Технології бактеріальних препаратів для функціональних продуктів і біологічно активних добавок [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 03.00.20 / Кігель Наталя Федорівна ; УААН, Технологічний ін-т молока та м'яса. - К., 2003. - 425 арк.: рис. - арк. 288-332

Рубрикатор НБУВ:
 Л80-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
УААН; Технологічний інститут молока та м'яса

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС50966сл
Вовнянко, Евгения Кононовна.
Разработка биотехнологии пищевых добавок с радиозащитными свойствами на основе безотходной переработки дрожжей Saccharomyces cerevisiae [Текст] : дис... д-ра биол. наук: 03.00.23 / Вовнянко Евгения Кононовна ; Украинский НИИ спирта и биотехнологии пищевых продуктов. - К., 1996. - 281 л.+прил.82л.
Для сл. пользования.

Рубрикатор НБУВ:
 Л80-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Украинский НИИ спирта и биотехнологии пищевых продуктов

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА364385
Хассан, Е.А. Рамадан.
Удосконалення способу виділення рослинних ліпаз та їх застосування в технологіях харчових продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Хассан Е.А. Рамадан ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2009. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л80-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА292442сл
   Вовнянко, Євгенія Кононівна.
Розробка біотехнології харчових добавок з радіозахісними властивостями на основі безвідходної переробки дріжджів Saccharomyces cerevisiae [Текст] : автореф. дис... д-ра біол. наук: 03.00.23 / Вовнянко Євгенія Кононівна ; НАН України, Інститут біохімії ім. О.В.Палладіна. - К., 1996. - 45 с.
Для сл. користування

Рубрикатор НБУВ:
 Л80-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національна академія наук України; Інститут біохімії імені О. В. Палладіна (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА327267
   Кігель, Наталя Федорівна.
Технології бактеріальних препаратів для функціональних продуктів і біологічно активних добавок [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 03.00.20 / Кігель Наталя Федорівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 41 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
 Л80-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
Р81052
Кир'яченко, Сергій Петрович.
Використання біомаси Spirulina platensis на кормові та харчові цілі [Текст] : огляд зарубіж. л-ри / С. П. Кир'яченко, Л. С. Прокопенко ; УААН, Ін-т кормів. - Черкаси. - [Б. м.] : [б.в.], 1995. - 44 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л80-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Прокопенко, Леонід Сергійович; Українська академія аграрних наук (Київ)Інститут кормів (Вінниця)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ВА615296
Исупов, Владимир Павлович.
Пищевые добавки и пряности. История, состав и применение [Текст] / В. П. Исупов. - СПб. : ГИОРД, 2000. - 168 с. - Библиогр.: с.168-169. - ISBN 5-901065-28-X

Рубрикатор НБУВ:
 Л80-3 
 Л981 
 Л987 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ВС35657
Люк, Эрих.
Консерванты в пищевой промышленности. Свойства и применение [Текст] / Э. Люк, М. Ягер ; пер. с нем. Л. А. Сарафанова ; науч. ред. М. Н. Пульцин. - 3.изд. - СПб. : ГИОРД, 2000. - 256 с. - Библиогр.: 222-255. - ISBN 5-901065-32-8

Рубрикатор НБУВ:
 Л80-3 
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Ягер, Мартин; Пульцин, М. Н. (науч. ред.); Сарафанова, Л. А. (пер. с нем.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
ВА638479
Рудавська, Ганна Богданівна.
Наукові підходи та практичні аспекти оптимізації асортименту продуктів спеціального призначення [Текст] / Г. Б. Рудавська [и др.] ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : КНТЕУ, 2002. - 371 с. - Бібліогр.: с. 309-338. - ISBN 966-629-052-9

Рубрикатор НБУВ:
 Л80-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Тищенко, Євгенія Василівна; Притульська, Наталія Володимирівна; Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ДС111837
Хассан, Е. А. Рамадан
Усовершенствование способа выделения растительных липаз и их применение в технологиях пищевых продуктов [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 03.00.20 / Хассан Е. А. Рамадан ; Одес. нац. акад. пищевых технологий. - О., 2009. - 164 л. : рис., табл. - Библиогр.: л. 136-154.

Рубрикатор НБУВ:
 Л80-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
MFI4243/1-2
Alba Perez, Ana.
Enhanced microbial production of natural flavors via in-situ product adsorption [Text] : diss. / A. Alba Perez ; Swiss Federal Institute of Technology Zürich. - Zürich : [б.в.], 2001. - 161 p.: fig. - (ETH-DISS ; 14074)
2 mfishe

Рубрикатор НБУВ:
 Л80-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Swiss Federal Institute of Technology Zürich

Видання зберігається у :

12.
АО269836
Липкан, Андрей Георгиевич.
Аир - лекарственное и пищевое растение [Текст] : история, пищевое применение, профилактика и лечение заболеваний / Липкан Андрей Георгиевич, Липкан Георгий Николаевич. - 2-е изд., доп. и испр. - К. : [б. и.], 2012. - 148 с. : табл. - Бібліогр.: с. 141-145. - 200 прим. - ISBN 978-617-530-134-0

Рубрикатор НБУВ:
 Л80-3 
Тематичні рубрики:
 АЇр 


Дод. точки доступу:
Липкан, Георгий Николаевич

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
ІВ215335
Inoue, Takashi.
Diacetyl in fermented foods and beverages [Text] / Takashi Inoue. - St. Paul, Minnesota : American soc. of brewing chemists, 2008. - VIII, 139 p. : fig., tab. - Бібліогр. в кінці ст. - ISBN 978-1-881696-15-5

Рубрикатор НБУВ:
 Л80-3 
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
ВА785356

Технологія харчових продуктів із заданими властивостями на основі вторинної молочної та рослинної сировини [Текст] : монографія / Гніцевич В. А. [та ін.] ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського, Каф. технології в ресторан. госп-ві. - Донецьк : Донбас, 2014. - 336 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-617-638-284-3

Рубрикатор НБУВ:
 Л80-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Никифоров, Радіон Петрович; Федотова, Неля Анатоліївна; Кравченко, Наталя Вікторівна; Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського. Кафедра технології в ресторанному господарстві

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
Р128118

Безпечність харчових продуктів [Текст] : завдання до контрол. роботи для ф-ту заоч. освіти напряму підгот. 6.030510 "Товарознавство і торговельне підприємництво" / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад.: Сирохман І. В., Гирка О. І.]. - Львів : Вид-во Львів. комерц. акад., 2015. - 19 с. : табл. - Бібліогр.: с. 17. - 100 прим.

Рубрикатор НБУВ:
 Л80-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Сирохман, І. В. (уклад.); Гирка, О. І. (уклад.); Укоопспілка; Львівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
ІВ221255

Evaluation of certain food additives [Text] : 79th rep. of the Joint FAO/WHO expert Comm. on food additives / Food and agriculture organization of the UN, WHO. - Geneva : WHO, 2015. - X, 124 p. : tab. - (WHO Technical Report Series , ISSN 0512-3054 ; 990). - Бібліогр.: с. 101-113. - ISBN 978-92-4-120990-8

Рубрикатор НБУВ:
 Л80-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Food and agriculture organization of the United Nations; World health organization; Joint FAO/WHO expert committee on food additives; Joint FAO/WHO expert committee on food additives. Meeting (79 ; 2014 ; Geneva)

Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

17.
РА422015
Василюк, Ольга Миколаївна.
Пробіотичні властивості штамів Lactobacillus plantarum ендемічних ферментованих продуктів України [Текст] : автореф. дис. ... канд. біол. наук : 03.00.07 / Василюк Ольга Миколаївна ; Нац. акад. наук України, Ін-т мікробіології і вірусології ім. Д. К. Заболотного. - Київ, 2016. - 22 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
 Л80-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національна академія наук України; Інститут мікробіології і вірусології імені Д. К. Заболотного (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
ДС141040
Волнянська, Олена Вікторівна.
Іонометрія деяких нітрогенвмісних органічних харчових добавок в промисловій продукції [Текст] : дис. ... канд. хім. наук : 02.00.02 / Волнянська Олена Вікторівна ; Держ. ВНЗ "Укр. держ. хім.-технол. ун-т". - Дніпропетровськ, 2014. - 170 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 152-168.

Рубрикатор НБУВ:
 Л80-3 
 Л987 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
"Український державний хіміко-технологічний університет", державний вищий навчальний заклад (Дніпропетровськ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
РА452832
Облап, Руслан Васильович.
Методологія молекулярно-генетичного оцінювання сільськогосподарської продукції [Текст] : автореф. дис. ... д-ра с.-г. наук : 03.00.15 / Облап Руслан Васильович ; Нац. акад. аграр. наук України, Ін-т розведення і генетики тварин ім. М. В. Зубця. - с. Чубинське Київ. обл., 2021. - 44 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л80-3 
УДК:
 664.03 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національна академія аграрних наук України (Київ); Інститут розведення і генетики тварин імені М. В. Зубця (Чубинське)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського