Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (14)
Пошуковий запит: (<.>U=Л80-1 с<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
1.
ВА632211

Информационные технологии пищевых производств в условиях неопределенности (системный анализ, управление и прогнозирование с элементами компьютерного моделирования) [Текст] / А. Е. Краснов [и др.]. - М. : ВНИИМП, 2001. - 496 с.: рис. - ISBN 5-901768-02-7

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Краснов, Андрей Евгеньевич; Красуля, Ольга Николаевна; Большаков, Олег Васильевич; Шленская, Татьяна Владимировна

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
АО137911

Простейшие способы определения доброкачественности важнейших пищевых продуктов [Текст] / сост. Я. К. Боровский, Ю. О. Герцман ; Комитет по устройству холерной выставки в г. Киеве под председательством В.К.Высоковича. - Пб. ; К. : Сотрудник, 1910. - 48 с. - Библиогр.: с. 47
Описано по правилам совр. орфографии

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Боровский, Я. К. (сост.); Герцман, Ю. О. (сост.); Комитет по устройству холерной выставки в г. Киеве под председательством В. К. Высоковича

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА372721
   Захаренко, Віталій Олександрович.
Удосконалення методології експертизи пористих харчових продуктів [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.15 / Захаренко Віталій Олександрович ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2010. - 34 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ДС121545 з дод.
Захаренко, Виталий Александрович.
Усовершенствование методологии экспертизы пористых пищевых продуктов [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.15 / Захаренко Виталий Александрович ; Харьк. гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2010. - 378 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 343-378.
Дві кн. одиниці.
Приложение:
Усовершенствование методологии экспертизы пористых пищевых продуктов. - Х., 2010. - 258 л. : рис., табл. Шифр ДС121545 дод.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковский государственный университет питания и торговли

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА397117
Бичкова, Ганна Олексіївна.
Сорбційно-люмінесцентне визначення поліфенольних сполук у харчових продуктах, рослинній сировині та фармацевтичних препаратах [Текст] : автореф. дис. ... канд. хім. наук : 02.00.02 / Бичкова Ганна Олексіївна ; Нац. акад. наук України, Фіз.-хім. ін-т ім. О. В. Богатського. - О., 2013. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національна академія наук України; Фізико-хімічний інститут імені О. В. Богатського (Одеса)

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ДС134584
Бычкова, Анна Алексеевна.
Сорбционно-люминесцентное определение полифенольных соединений в пищевых продуктах, растительном сырье и фармацевтических препаратах [Текст] : дис. ... канд. хим. наук : 02.00.02 / Бычкова Анна Алексеевна ; Одес. нац. акад. пищевых технологий. - О., 2013. - 184 л. : рис. - Бібліогр.: арк. 160-184.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :

7.
ІВ224620
Biller, Julia.
Die massenspektrometrische Charakterisierung von lebensmittelrelevanten Proteinen und Proteinderivaten mittels HPTLC-MS-Verfahren [Text] : Diss. / Julia Biller ; Fak. für Mathematik, Informatik und Naturwissenschaften der Univ. Hamburg. - Hamburg, 2017. - V, 201 S. : Abb. - Бібліогр.: с. 157118

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Universität Hamburg (Hamburg). Fakultät für Mathematik, Informatik und Naturwissenschaften

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
РА441731
Матвієнко, Дмитро Георгійович.
Методика радіологічних досліджень та оцінки якості вимірювань харчових продуктів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.01.02 / Матвієнко Дмитро Георгійович ; Одес. держ. акад. техн. регулювання та якості. - Одеса, 2019. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л80-9 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія технічного регулювання та якості

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського