Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л80-1 с<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
|
1. | ВА632211 Информационные технологии пищевых производств в условиях неопределенности (системный анализ, управление и прогнозирование с элементами компьютерного моделирования) [Текст] / А. Е. Краснов [и др.]. - М. : ВНИИМП, 2001. - 496 с.: рис. - ISBN 5-901768-02-7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Краснов, Андрей Евгеньевич; Красуля, Ольга Николаевна; Большаков, Олег Васильевич; Шленская, Татьяна Владимировна
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | АО137911 Простейшие способы определения доброкачественности важнейших пищевых продуктов [Текст] / сост. Я. К. Боровский, Ю. О. Герцман ; Комитет по устройству холерной выставки в г. Киеве под председательством В.К.Высоковича. - Пб. ; К. : Сотрудник, 1910. - 48 с. - Библиогр.: с. 47 Описано по правилам совр. орфографииРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Боровский, Я. К. (сост.); Герцман, Ю. О. (сост.); Комитет по устройству холерной выставки в г. Киеве под председательством В. К. Высоковича
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | РА372721 Захаренко, Віталій Олександрович. Удосконалення методології експертизи пористих харчових продуктів [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.15 / Захаренко Віталій Олександрович ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2010. - 34 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | ДС121545 з дод. Захаренко, Виталий Александрович. Усовершенствование методологии экспертизы пористых пищевых продуктов [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.15 / Захаренко Виталий Александрович ; Харьк. гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2010. - 378 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 343-378. Дві кн. одиниці. Приложение: Усовершенствование методологии экспертизы пористых пищевых продуктов. - Х., 2010. - 258 л. : рис., табл. Шифр ДС121545 дод.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковский государственный университет питания и торговли
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | РА397117 Бичкова, Ганна Олексіївна. Сорбційно-люмінесцентне визначення поліфенольних сполук у харчових продуктах, рослинній сировині та фармацевтичних препаратах [Текст] : автореф. дис. ... канд. хім. наук : 02.00.02 / Бичкова Ганна Олексіївна ; Нац. акад. наук України, Фіз.-хім. ін-т ім. О. В. Богатського. - О., 2013. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національна академія наук України; Фізико-хімічний інститут імені О. В. Богатського (Одеса)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | ДС134584 Бычкова, Анна Алексеевна. Сорбционно-люминесцентное определение полифенольных соединений в пищевых продуктах, растительном сырье и фармацевтических препаратах [Текст] : дис. ... канд. хим. наук : 02.00.02 / Бычкова Анна Алексеевна ; Одес. нац. акад. пищевых технологий. - О., 2013. - 184 л. : рис. - Бібліогр.: арк. 160-184.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская национальная академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
| 7. | ІВ224620 Biller, Julia. Die massenspektrometrische Charakterisierung von lebensmittelrelevanten Proteinen und Proteinderivaten mittels HPTLC-MS-Verfahren [Text] : Diss. / Julia Biller ; Fak. für Mathematik, Informatik und Naturwissenschaften der Univ. Hamburg. - Hamburg, 2017. - V, 201 S. : Abb. - Бібліогр.: с. 157118Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Universität Hamburg (Hamburg). Fakultät für Mathematik, Informatik und Naturwissenschaften
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. | РА441731 Матвієнко, Дмитро Георгійович. Методика радіологічних досліджень та оцінки якості вимірювань харчових продуктів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.01.02 / Матвієнко Дмитро Георгійович ; Одес. держ. акад. техн. регулювання та якості. - Одеса, 2019. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія технічного регулювання та якості
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|