Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (8)
Пошуковий запит: (<.>U=Л80 н6$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 14
Представлено документи з 1 до 14
1.
ВА596135

Основи охорони праці [Текст] : підруч. для студ. вищих закладів освіти харчової пром-сті / М. П. Купчик [та ін.] ; ред. М. П. Купчик, М. П. Гандзюк ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К. : [б.в.], 2000. - 409 с. - Бібліогр.: с. 408-409. - ISBN 966-7233-19-7

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Купчик, М. П.; Гандзюк, М. П.; Степанець, І. Ф.; Вендичанський, В. Н.; Литвиненко, А. М.; Купчик, М. П. (ред.); Гандзюк, М. П. (ред.); Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ВА603496

Микроклимат в горячих цехах предприятий пищевых производств (научно-производственное издание) [Текст] / В. В. Осокин [и др.] ; Донецкий гос. ун-т экономики и торговли им. М.Туган-Барановского. - Донецк : [б.и.], 2000. - 50 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Осокин, Владимир Васильевич; Кудрин, Александр Борисович; Лаврик, Виталий Григорьевич; Паниотов, Юрий Николаевич; Донецкий государственный университет экономики и торговли имени М. Туган-Барановского

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ВА614608
Зайцев, Александр Михайлович.
Пожарная безопасность на пищевых производствах [Текст] : учеб. пособие / А. М. Зайцев [и др.] ; Санкт-Петербургский гос. ун-т низкотемпературных и пищевых технологий. - СПб. : СПбГУНиПТ, 2000. - 53 с. - ISBN 5-89565-043-0

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Кисс, Валерий Вячеславович; Сергиенко, Ольга Ивановна; Санкт-Петербургский гос. университет низкотемпературных и пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
Р95063

Екологія харчових виробництв і продуктів [Текст] : метод. вказ. до викон. дипломного проекту для студ. спец. 7.091713 денної форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. А. І. Салюк. - К. : НУХТ, 2002. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Салюк, Анатолій Іванович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
Р95756

Охорона праці в галузі [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни і виконання контрольної роботи для студ. спец. напряму 0907 "Харчова технологія та інженерія" заоч. форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. М. П. Гандзюк [та ін.]. - К. : НУХТ, 2002. - 34 с.: табл. - Бібліогр.: с. 34

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Гандзюк, Михайло Петрович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
Р110424

Типові галузеві норми безплатної видачі працівникам спеціального одягу, спеціального взуття та інших засобів індивідуального захисту в харчовій промисловості (олійно-жирове, спиртове, лікеро-горілчане, пиво-безалкогольне, кондитерське, тютюнове, тютюново-ферментаційне, парфумерно-косметичне та ефіроолійне виробництво): ДНАОП 1.8.10-3.09-98 [Текст]. - Х. : Форт, 2004. - 35 с. - (Інформаційно-довідкова література з охорони праці)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ВА682373
Осокін, Володимир Васильович.
Основи інженерної екології переробних і харчових виробництв [Текст] : підручник для студ. вищих навч. закл. / В. В. Осокін, Ю. А. Селезньова ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк : ДонДУЕТ, 2007. - 132 с.: рис. - Бібліогр.: с. 127-128. - ISBN 978-966-385-047-4

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Селезньова, Юлія Анатолівна; Донецький державний університет економіки і торгівлі імені М. Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
Р106961
Яцюк, Микита Мефодійович.
Стихійні лиха, аварії та катастрофи на території України [Текст] : конспект лекції з дисципліни "Цивільна оборона" для студ. усіх спец. денної та заочн. форм навчання / М. М. Яцюк [и др.] ; Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2006. - 28 с. - (Конспекти лекцій). - Бібліогр.: с. 28

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Нещадим, Лариса Петрівна; Прокопенко, Олександр Іванович; Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
Р107135

Вступ до фаху [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. реферату для студ. спец. 6.070800 "Екологія та охорона навколишнього середовища" спеціалізації 6.070800.01 "Екологія харчової промисловості" напряму 0708 "Екологія" ден. форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. Х. Суходол. - К. : НУХТ, 2004. - 30 с. - Бібліогр.: с. 27-28

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Суходол, Вікторія Хомівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
Р107140

Екологічний семінар [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та проведення семінар. занять для студ. спец. 6.070800 "Екологія та охорона навколишнього середовища" напряму 0708 "Екологія" ден. форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Л. В. Левандовський [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 19 с. - Бібліогр.: с. 18-19

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Левандовський, Леонід Вікторович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
Глушков В.М./ВА1155
Сенькин, Евгений Григорьевич.
Техника безопасности и противопожарная техника в пищевой промышленности [Текст] : учеб. пособие для техникумов пищевой пром-сти / Е. Г. Сенькин. - М. : Пищевая промышленность, 1973. - 302 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 294-296. - 40 000 (15001-4000) прим.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ВА732833

Методичні рекомендації до виконання практичних робіт з дисципліни "Охорона праці в галузі" [Текст] : для студ. спец. 7.010104 "Професійне навчання" профілю підготов. "Технологія харчової промисловості та організація громадського харчування" / Д. П. Крамаренко, Г. В. Своєволіна, О. Я. Крокошенко, О. І. Кірєєва ; ДЗ "Луган. нац. ун-т ім. Т. Шевченка". - Луганськ : ДЗ "ЛНУ ім. Тараса Шевченка", 2010. - 84 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 100 прим.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Крамаренко, Дмитро Павлович; Своєволіна, Галина Василівна; Крокошенко, Олена Яківна; Кірєєва, Олена Іванівна; "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка", державний заклад

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
ВА734069

Промислова екологія харчових виробництв [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл. / В. В. Осокін, Ю. А. Селезньова, К. А. Ржесік, Р. В. Брюшков ; Донец. держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк : [ДонНУЕТ], 2010. - 192 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 184-186. - 300 прим. - ISBN 978-966-385-187-7

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Осокін, Володимир Васильович; Селезньова, Юлія Анатоліївна; Ржесік, Костянтин Адольфович; Брюшков, Руслан Вікторович; Донецький державний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
E/ESCWA/TECH/1999/7

Environmentally Sound Technologies in the Food Industry [Text] / Economic and Social Commission for Western Asia. - New York : UN, 2000. - viii, 83 p. - ISBN 92-1-128220-9

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Economic and Social Commission for Western Asia

Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського