Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л782.13$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
|
1. | РА378171 Некрасов, Павло Олександрович. Науково-практичні основи технології жирів функціонального призначення [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.06 / Некрасов Павло Олександрович ; Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т". - Х., 2010. - 36 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: "Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | РА380224 Червоний, Віталій Миколайович. Удосконалення процесу емульгування жирів за допомогою ультразвуку та його апаратурне оформлення [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Червоний Віталій Миколайович ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2011. - 18 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | СТ5462 ДСТУ 7125:2009 Жир харчовий з риби. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2012-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2011. - III, 8 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
| 4. | РА390496 Геджазиан, Сейед Раза. Влияние жира рыбы килька Каспийского моря на биохимические процессы и качество функционального молочного продукта [Text] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.02 / Сейед Раза Геджазиан ; Гос. аграр. ун-т Армении. - Ереван, 2012. - 30 с. : рис., табл. - Текст вірм.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Государственный аграрный университет Армении
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | ДС127937 Червоний, Віталій Миколайович. Удосконалення процесу емульгування жирів за допомогою ультразвуку та його апаратурне оформлення [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Червоний Віталій Миколайович ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2011. - 250 арк. - Бібліогр.: арк. 234-250.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | ДС128677 Некрасов, Павло Олександрович. Науково-практичні основи технології жирів функціонального призначення [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.06 / Некрасов Павло Олександрович ; Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т". - Х., 2010. - 389 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 332-389.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: "Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. | РА407447 Муштрук, Михайло Михайлович. Обґрунтування характеристик обладнання для виробництва рідкого біопалива з технічних тваринних жирів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Муштрук Михайло Михайлович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2014. - 23 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. | ВА803536 Голуб, Леся Сергіївна. Виробництво харчових тваринних жирів [Текст] : навч. посіб. для студентів ВНЗ / Голуб Л. С., Руднєва Л. Л., Луценко М. В. ; Держ. ВНЗ "Укр. держ. хім.-технол. ун-т". - Дніпропетровськ : ДВНЗ УДХТУ, 2016. - 167, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 133-135. - 100 прим. - ISBN 978-617-7351-16-9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Руднєва, Лариса Леонідівна; Луценко, Марина Василівна; "Український державний хіміко-технологічний університет", державний вищий навчальний заклад (Дніпропетровськ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|