Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (2)Реферативна база даних (12)
Пошуковий запит: (<.>U=Л782.13$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
1.
РА378171
   Некрасов, Павло Олександрович.
Науково-практичні основи технології жирів функціонального призначення [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.06 / Некрасов Павло Олександрович ; Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т". - Х., 2010. - 36 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
"Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА380224
Червоний, Віталій Миколайович.
Удосконалення процесу емульгування жирів за допомогою ультразвуку та його апаратурне оформлення [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Червоний Віталій Миколайович ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2011. - 18 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
СТ5462
ДСТУ 7125:2009

Жир харчовий з риби. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2012-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2011. - III, 8 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :

4.
РА390496
Геджазиан, Сейед Раза.
Влияние жира рыбы килька Каспийского моря на биохимические процессы и качество функционального молочного продукта [Text] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.02 / Сейед Раза Геджазиан ; Гос. аграр. ун-т Армении. - Ереван, 2012. - 30 с. : рис., табл. - Текст вірм.

Рубрикатор НБУВ:
 Л95-3 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Государственный аграрный университет Армении

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ДС127937
Червоний, Віталій Миколайович.
Удосконалення процесу емульгування жирів за допомогою ультразвуку та його апаратурне оформлення [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Червоний Віталій Миколайович ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2011. - 250 арк. - Бібліогр.: арк. 234-250.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ДС128677
   Некрасов, Павло Олександрович.
Науково-практичні основи технології жирів функціонального призначення [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.06 / Некрасов Павло Олександрович ; Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т". - Х., 2010. - 389 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 332-389.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
"Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
РА407447
Муштрук, Михайло Михайлович.
Обґрунтування характеристик обладнання для виробництва рідкого біопалива з технічних тваринних жирів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Муштрук Михайло Михайлович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2014. - 23 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ВА803536
Голуб, Леся Сергіївна.
Виробництво харчових тваринних жирів [Текст] : навч. посіб. для студентів ВНЗ / Голуб Л. С., Руднєва Л. Л., Луценко М. В. ; Держ. ВНЗ "Укр. держ. хім.-технол. ун-т". - Дніпропетровськ : ДВНЗ УДХТУ, 2016. - 167, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 133-135. - 100 прим. - ISBN 978-617-7351-16-9

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Руднєва, Лариса Леонідівна; Луценко, Марина Василівна; "Український державний хіміко-технологічний університет", державний вищий навчальний заклад (Дніпропетровськ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського