Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (19)
Пошуковий запит: (<.>U=Л782.122$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 23
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
РА358778
Федорчук-Мороз, Валентина Іванівна.
Механізм та кінетика екстрагування цільових компонентів з насіння амаранту [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.17.08 / В.І.Федорчук-Мороз ; Національний ун-т "Львівська політехніка". - Л., 2008. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет "Львівська політехніка" (Львів)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
СТ4621
ДСТУ 5007:2008

Замінники какао-масла. Методи визначення масової частки твердих тригліцеридів [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - ІІІ, 6 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
СТ3190
ДСТУ 4562:2006

Олія кокосова. Технічні умови постачання [Текст]. - Вид. офіц. - Зі скасуванням ГОСТ 10766-64; чинний від 2008-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 14 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12-13

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
СТ3191
ДСТУ 4563:2006

Олія пальмоядрова. Технічні умови постачання [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-04-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 13 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12-13

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
СТ3538
ДСТУ 4692:2006

Замінники какао-масла. Метод визначання сумісності з натуральним какао-маслом [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - III,9 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
СТ1695
ДСТУ 4306:2004

Олія пальмова. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. П. Петік [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - ІІІ, 13 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Петік, П. (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
СТ3905
ДСТУ 5004:2008

Какао-масло. Загальні технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - III, 11 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
Österr.bibl./№5332
Strallhofer-Hödl, Heidelore.
Kernölkönigin und Kürbislotter: Einkaufs- und Reiseführwer zu den Kernölmühlen und -bauern der Steiermark [Text] / H. Strallhofer-Hödl. - Graz : Unikum, 1999. - 148 S.: Ill. - ISBN 3-901284-19-2

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Видання зберігається у :

9.
ВА747945
Федорчук-Мороз, В. І.
Дослідження процесу екстрагування цільових компонентів з амарантової сировини [Текст] : монографія / В. І. Федорчук-Мороз, Є. М. Семенишин ; Луц. нац. техн. ун-т. - Луцьк : РВВ ЛНТУ, 2011. - 104 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 90-97 . - 300 прим. - ISBN 978-966-1532-66-2

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Семенишин, Є. М.; Луцький національний технічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
РА395295
Капетула, Світлана Михайлівна.
Кінетика екстрагування олії із насіння амаранту в мікрохвильовому полі [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Капетула Світлана Михайлівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2012. - 19 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
СТ6321/1
Тваринні та рослинні жири й олії [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України. - (Національний стандарт України).
Ч. 1 : ДСТУ ISO 23275-1:2009. Метод якісного визначення еквівалентів какао-масла в какао-маслі чи шоколаді без добавок (ISO 23275-1:2006, IDT). - Чинний від 2011-07-01. - К., 2012. - V, 10 с. : табл., рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
СТ6321/2
Тваринні та рослинні жири й олії [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України. - (Національний стандарт України).
Ч. 2 : ДСТУ ISO 23275-2:2009. Метод визначення кількісного вмісту еквівалентів какао-масла в какао-маслі чи шоколаді без добавок (ISO 23275-2:2006, IDT). - Чинний від 2011-07-01. - К., 2012. - V, 10 с. : табл., рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
FAO/131.148
Poku, Kwasi.
Small-scale palm oil processing in Africa [Text] / K. Poku. - Rome : FAO, 2002. - vi, 59 p.: ill. - (FAO Agricultural Services Bulletin , ISSN 1010-1365 ; 148). - ISBN 92-5-104859-2

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

14.
СТ7450
ДСТУ 5005:2014

Еквіваленти, поліпшувачі, замінники та сурогати какао-масла. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну ДСТУ 5005:2008 ; Чинний від 2015-02-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2015. - IV, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України) (Жири рослинні). - Бібліогр.: с. 12.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
СТ7631
ДСТУ ISO 17932:2014

Олія пальмова. Метод визначення погіршення показника знебарвлення і вмісту каротину (ISO 17932:2011, IDT) [Текст]. - Чинний від 2015-05-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2015. - IV, 7 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 6.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
Р130435
Кузнецова, Лариса Миколаївна.
Фракціювання тропічних олій [Текст] / Л. М. Кузнецова, В. Ю. Папченко, І. М. Демидов ; Нац. акад. аграр. наук України, Укр. НДІ олій та жирів. - Київ : Аграрна наука, 2015. - 46 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 42-46. - 50 прим. - ISBN 978-966-540-408-8

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Папченко, Вікторія Юріївна; Демидов, Ігор Миколайович; Національна академія аграрних наук України (Київ); Український науково-дослідний інститут олій та жирів

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
СТ8021
ДСТУ-Н CODEX STAN 210:2014

Номенклатура олій (CODEX STAN 210-1999, REV. 2005, IDT) [Текст]. - Чинний від 2015-05-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - IV, 20 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 18-19.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
СТ8660
ДСТУ 4306:2016

Олія пальмова. Технічні умови постачання [Текст]. - На заміну ДСТУ 4306:2004 ; Чинний від 2017-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - IV, 15 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 14-15

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
ІС15400
Rudolph, Tim Christoph.
Model-based stochastic optimization of palm oil deodorization via Short-Path-Distillation towards 3-MCPD fatty acid ester formation and major oil quality parameters [Text] : diss. / Tim Christoph Rudolph ; Fak. für Verfahrens- und Systemtechnik der Otto-von-Guericke-Univ. Magdeburg. - Magdeburg, 2016. - XIX, 228 p. : fig. - Бібліогр.: с. 222-228

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Otto-von-Guericke-Universität (Magdeburg). Fakultät für Verfahrens- und Systemtechnik

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
СТ8946
ДСТУ 5004:2017

Какао-масло. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну ДСТУ 5004:2008 ; Чинний від 2018-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 5 с. : табл. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського