Пошуковий запит: (<.>U=Л782.122$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 23
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | РА358778 Федорчук-Мороз, Валентина Іванівна. Механізм та кінетика екстрагування цільових компонентів з насіння амаранту [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.17.08 / В.І.Федорчук-Мороз ; Національний ун-т "Львівська політехніка". - Л., 2008. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет "Львівська політехніка" (Львів)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | СТ4621 ДСТУ 5007:2008 Замінники какао-масла. Методи визначення масової частки твердих тригліцеридів [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - ІІІ, 6 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | СТ3190 ДСТУ 4562:2006 Олія кокосова. Технічні умови постачання [Текст]. - Вид. офіц. - Зі скасуванням ГОСТ 10766-64; чинний від 2008-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 14 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12-13Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | СТ3191 ДСТУ 4563:2006 Олія пальмоядрова. Технічні умови постачання [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-04-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 13 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12-13Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | СТ3538 ДСТУ 4692:2006 Замінники какао-масла. Метод визначання сумісності з натуральним какао-маслом [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - III,9 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | СТ1695 ДСТУ 4306:2004 Олія пальмова. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. П. Петік [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - ІІІ, 13 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Петік, П. (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | СТ3905 ДСТУ 5004:2008 Какао-масло. Загальні технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - III, 11 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | Österr.bibl./№5332 Strallhofer-Hödl, Heidelore. Kernölkönigin und Kürbislotter: Einkaufs- und Reiseführwer zu den Kernölmühlen und -bauern der Steiermark [Text] / H. Strallhofer-Hödl. - Graz : Unikum, 1999. - 148 S.: Ill. - ISBN 3-901284-19-2Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
|
9. | ВА747945 Федорчук-Мороз, В. І. Дослідження процесу екстрагування цільових компонентів з амарантової сировини [Текст] : монографія / В. І. Федорчук-Мороз, Є. М. Семенишин ; Луц. нац. техн. ун-т. - Луцьк : РВВ ЛНТУ, 2011. - 104 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 90-97 . - 300 прим. - ISBN 978-966-1532-66-2Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Семенишин, Є. М.; Луцький національний технічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | РА395295 Капетула, Світлана Михайлівна. Кінетика екстрагування олії із насіння амаранту в мікрохвильовому полі [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Капетула Світлана Михайлівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2012. - 19 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | СТ6321/1 Тваринні та рослинні жири й олії [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України. - (Національний стандарт України). Ч. 1 : ДСТУ ISO 23275-1:2009. Метод якісного визначення еквівалентів какао-масла в какао-маслі чи шоколаді без добавок (ISO 23275-1:2006, IDT). - Чинний від 2011-07-01. - К., 2012. - V, 10 с. : табл., рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | СТ6321/2 Тваринні та рослинні жири й олії [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України. - (Національний стандарт України). Ч. 2 : ДСТУ ISO 23275-2:2009. Метод визначення кількісного вмісту еквівалентів какао-масла в какао-маслі чи шоколаді без добавок (ISO 23275-2:2006, IDT). - Чинний від 2011-07-01. - К., 2012. - V, 10 с. : табл., рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | FAO/131.148 Poku, Kwasi. Small-scale palm oil processing in Africa [Text] / K. Poku. - Rome : FAO, 2002. - vi, 59 p.: ill. - (FAO Agricultural Services Bulletin , ISSN 1010-1365 ; 148). - ISBN 92-5-104859-2Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
|
14. | СТ7450 ДСТУ 5005:2014 Еквіваленти, поліпшувачі, замінники та сурогати какао-масла. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну ДСТУ 5005:2008 ; Чинний від 2015-02-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2015. - IV, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України) (Жири рослинні). - Бібліогр.: с. 12.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | СТ7631 ДСТУ ISO 17932:2014 Олія пальмова. Метод визначення погіршення показника знебарвлення і вмісту каротину (ISO 17932:2011, IDT) [Текст]. - Чинний від 2015-05-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2015. - IV, 7 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 6.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | Р130435 Кузнецова, Лариса Миколаївна. Фракціювання тропічних олій [Текст] / Л. М. Кузнецова, В. Ю. Папченко, І. М. Демидов ; Нац. акад. аграр. наук України, Укр. НДІ олій та жирів. - Київ : Аграрна наука, 2015. - 46 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 42-46. - 50 прим. - ISBN 978-966-540-408-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Папченко, Вікторія Юріївна; Демидов, Ігор Миколайович; Національна академія аграрних наук України (Київ); Український науково-дослідний інститут олій та жирів
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | СТ8021 ДСТУ-Н CODEX STAN 210:2014 Номенклатура олій (CODEX STAN 210-1999, REV. 2005, IDT) [Текст]. - Чинний від 2015-05-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - IV, 20 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 18-19.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | СТ8660 ДСТУ 4306:2016 Олія пальмова. Технічні умови постачання [Текст]. - На заміну ДСТУ 4306:2004 ; Чинний від 2017-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - IV, 15 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 14-15Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | ІС15400 Rudolph, Tim Christoph. Model-based stochastic optimization of palm oil deodorization via Short-Path-Distillation towards 3-MCPD fatty acid ester formation and major oil quality parameters [Text] : diss. / Tim Christoph Rudolph ; Fak. für Verfahrens- und Systemtechnik der Otto-von-Guericke-Univ. Magdeburg. - Magdeburg, 2016. - XIX, 228 p. : fig. - Бібліогр.: с. 222-228Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Otto-von-Guericke-Universität (Magdeburg). Fakultät für Verfahrens- und Systemtechnik
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | СТ8946 ДСТУ 5004:2017 Какао-масло. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну ДСТУ 5004:2008 ; Чинний від 2018-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 5 с. : табл. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |