![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Ж164 я73$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
|
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА609089 Балдаев, Николай Сергеевич. Твердофазная ферментация [Текст] : учебное пособие / Н. С. Балдаев ; Восточно-Сибирский гос. технологический ун-т. - Улан-Удэ : Издательство ВСГТУ, 2000. - 94 с.: рис. - Библиогр.: с. 89-91Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Восточно-Сибирский гос. технологический университет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА657193 Бондар, Ірина Володимирівна. Промислова мікробіологія. Харчова і агробіотехнологія [Текст] : навч. посібник / І. В. Бондар, В. М. Гуляєв ; Дніпродзержинський держ. технічний ун-т. - Дніпродзержинськ : ДДТУ, 2004. - 280 с. - Бібліогр.: с. 273-274. - ISBN 966-8551-05-2Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гуляєв, Віталій Михайлович; Дніпродзержинський державний технічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Р101503 Технічна мікробіологія [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контр. робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. О. Красінько [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 23 с. - Бібліогр.: с. 23Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Красінько, Вікторія Олегівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|