Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (11)
Пошуковий запит: (<.>U=У9(4УКР)424.14 я73$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 27
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ВА719334
Світлична, Марія Луківна.
Особливості ресторанного сервісу [Текст] : навчальний посібник-практикум / М. Л. Світлична. - Житомир : Полісся, 2009. - 368 с.: іл. - Бібліогр.: с. 362-367. - ISBN 978-966-655-483-6

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ВА771213
Сало, Ярослав Миколайович.
Технологія ресторанної справи [Текст] : навч.-практ. посіб. / Я. М. Сало. - Л. : Афіша, 2013. - 559, [20] с. : іл. - Бібліогр.: с. 557-559. - ISBN 978-966-325-183-7

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  
  


Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ВА744792
Сало, Ярослав Миколайович.
Організація обслуговування населення на підприємствах ресторанного сервісу. Ресторанна справа [Текст] : навч. посіб. / Ярослав Миколайович Сало. - 2-ге вид., допов. - Л. : Афіша, 2011. - 404, [8] с. : іл. - Бібліогр.: с. 398-399. - ISBN 978-966-325-153-0

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
В351281/Ч. 1
Ресторанна справа [Текст] : конспект лекцій / Чернівецький національний ун-т ім. Юрія Федьковича. - Чернівці : Рута, 2008 .
Ч. 1 / уклад. Г. Я. Круль. - [Б. м.] : [б.в.], 2008. - 72 с.: іл. - Бібліогр.: с. 71

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Круль, Галина Ярославівна (уклад.); Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича

Видання зберігається у :

5.
СО28502

Проектування закладів ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. / А. А. Мазаракі [та ін.] ; ред. А. А. Мазаракі ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : КНТЕУ, 2008. - 307 с.: іл. - Бібліогр.: с. 305-306. - ISBN 966-629-355-2

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Мазаракі, Анатолій Антонович; Пересічний, Михайло Іванович; Шаповал, Світлана Леонідівна; Бай, Сергій Іванович; Чаюн, Ірина Олександрівна; Расулов, Раміс Асимович; Григоренко, Олег Михайлович; Литвиненко, Тамара Євгенівна; Антонюк, Ірина Юріївна; Тарасенко, Ігор Іванович; Мазаракі, Анатолій Антонович (ред.); Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ВА777972
Полякова, Алла Веніамінівна.
Інфраструктура готельного та ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. для студентів ВНЗ / А. В. Полякова, В. П. Оліфіров ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського, Каф. готел. і ресторан. справи. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2013. - 251, XVI с. : рис., табл., кольор. іл. - Бібліогр.: с. 247-251. - 300 прим. - ISBN 978-966-385-329-1

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Оліфіров, Володимир Прокопович; Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського. Кафедра готельної і ресторанної справи

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ВА860271
   Паска, Марія Зіновіївна.
Організація ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. / Марія Паска. - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - 206, [4] с. : рис. - Бібліогр.: с. 201-205. - 100 прим. - ISBN 978-617-7336-94-4
Авт. на корінці не зазнач.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ВА844756

Основи ресторанної справи [Текст] : навч. посіб. / уклад. Г. Я. Круль ; Чернівец. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича. - Чернівці : ЧНУ ім. Юрія Федьковича, 2020. - 495 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 442-448. - 50 прим. - ISBN 978-966-423-581-2

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Анотація: У запропонованому виданні розглянуті основні поняття ресторанного сервісу. Розкриті питання формування внутрішнього простору та матеріально-технічного забезпечення закладів ресторанного господарства. Наведені основні етапи технологічного процесу виробництва продукції в ресторанах та способи її теплової обробки. Для студентів спеціальності «Туризм» (ОП «Міжнародний туризм» і «Готельно-ресторанний сервіс і туроперейтинг») як базовий з дисципліни «Технологія ресторанної справи і організація послуг харчування».


Дод. точки доступу:
Круль, Г. Я. (уклад.); Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
ВА814368

Основи готельно-ресторанної справи [Текст] : навч. посіб. / [Н. І. Данько та ін. ; за заг. ред. А. Ю. Парфіненка] ; Харків. нац. ун-т ім. В. Н. Каразіна. - Харків : ХНУ ім. В. Н. Каразіна, 2017. - 287 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 236-239. - 100 прим. - ISBN 978-966-285-414-5

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Данько, Наталя Іванівна; Парфіненко, Анатолій Юрійович; Подлепіна, Поліна Олександрівна; Вишневська, Олена Олегівна; Парфіненко, Анатолій Юрійович (ред.); Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ВС53075

Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства [Текст] : підручник / [Мазаракі А. А. та ін] ; за заг. ред. проф. Н. О. П'ятницької ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Вид. 2-ге, переробл. і допов. - К. : Кондор, 2012. - 556 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 551-556. - 1000 прим. - ISBN 978-966-351-355-3

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Мазаракі, Анатолій Антонович; П'ятницька, Ніла Олексіївна; П'ятницька, Галина Тезіївна; Литвиненко, Тамара Євгенівна; Расулова, Алла Миколаївна; П'ятницька, Ніла Олексіївна (ред.); Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
Р137284

Організація готельної та ресторанної справи [Текст] : метод. вказівки до виконання курс. роботи для студентів ден. і заоч. форм навчання спец. 241 "Готельно-ресторанна справа" освіт.-кваліфікац. рівня "бакалавр" / [уклад.: О. З. Шняк, Х. І. Кайдрович, І. В. Петрик] ; Приват. ВНЗ "Львів. ун-т бізнесу та права", Ф-т готел.-ресторан. справи та туризму. - Львів : Растр-7, 2020. - 27 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 24-27. - 300 прим.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Шняк, Оксана Зеновіївна (уклад.); Кайдрович, Христина Іванівна (уклад.); Петрик, Ілона Владиславівна (уклад.); "Львівський університет бізнесу та права", приватний вищий навчальний заклад. Факультет готельно-ресторанної справи та туризму

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ВА848196

Організація готельно-ресторанної справи [Текст] : навч. посіб. : [для закл. вищ. освіти] / [Брич В. Я. та ін.] ; за заг. ред. д-ра екон. наук, проф. В. Я. Брича ; Тернопіл. нац. екон. ун-т. - Київ : Ліра-К, 2020. - 482, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 472-482. - 300 прим. - ISBN 978-617-7844-16-6

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Анотація: У навчальному посібнику розкриті основні концепції організації обслуговування в готелях та ресторанах, які формуються на основі теоретичних і практичних принципах організації обслуговування гостей. Сучасні аспекти організації обслуговування в готельному та ресторанному бізнесі відповідають новітнім вимогам та міжнародним стандартам “введення” бізнесу. У розділах розглянуто особливості організації обслуговування у готельних та ресторанних закладах, досліджено внутрішню структуру готельно-ресторанного бізнесу та проаналізовано можливості підвищення якості обслуговування клієнтів за рахунок використання висококвалі¬фікованого персоналу та раціонального управління людськими ресурсами. Навчальний посібник призначений для студентів, які навчаються за спеціальністю 241 “Готельно-ресторанна справа”, а також може бути корисним викладачам, спеціалістам-практикам.


Дод. точки доступу:
Брич, В. Я.; Банєва, І. О.; Барна, М. Ю.; Божук, Т. І.; Галиш, Н. А.; Гунько, С. І.; Гугул, О. Я.; Горєлков, Д. В.; Гуменюк, Ю. П.; Даниленко-Кульчицька, В. А.; Дорош, Ю. С.; Заячковська, Г. А.; Кушнірук, Т. В.; Мельник, І. М.; Мазур, В. С.; Нагара, М. Б.; Рутинський, М. Й.; Сусол, Н. Я.; Охота, В. І.; Паньків, Н. Є.; Піюренко, І. О.; Поплавська, І. В.; Теодорович, Л. В.; Терешкін, О. Г.; Тибінь, А. М.; Турчин, Л. Я.; Брич, В. Я. (ред.); Тернопільський національний економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
ВА702571

Організація виробництва та обслуговування споживачів в закладах ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. для студ. ВНЗ освіти I-II рівнів акредитації / В. А. Антонова [и др.] ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. Кафедра організації та управління якістю ресторанного господарства. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2008. - 320 c. - Бібліогр.: с. 308-309. - ISBN 978-966-385-084-9

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Антонова, Валерія Анатоліївна; Реутова, Маргарита Анатоліївна; Стрілець, Олена Анатоліївна; Чухраєва, Любов Вікторівна; Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського. Кафедра організації та управління якістю ресторанного господарства

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
ВА756788
Мостова, Людмила Миколаївна.
Організація та проектування закладів ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. напряму підготов. "Професійна освіта" / Л. М. Мостова, К. В. Свідло, Т. А. Лазарєва ; Укр. інж.-пед. акад., Харк. торг.-екон. ін-т КНТЕУ. - Х. : УІПА, 2012. - 351 с. : табл. - Бібліогр.: с. 350-351. - 100 прим. - ISBN 978-966-405-257-0

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Свідло, Карина Володимирівна; Лазарєва, Тетяна Анатоліївна; Українська інженерно-педагогічна академія (Харків); Київський національний торговельно-економічний університет. Харківський торговельно-економічний інститут

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
ВС65747
Ковешніков, Володимир Сергійович.
Організація готельно-ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. / Ковешніков В. С., Матвієнко А. Т., Разметова О. Г. - Київ : Ліра-К, 2018. - 563 с. : іл., табл., фот. - Бібліогр.: с. 463-466. - 300 прим. - ISBN 978-617-7605-31-6

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Матвієнко, Анатолій Тихонович; Разметова, Олена Григорівна

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
ВА810581
Карпенко, Юрій Вікторович.
Економіка підприємства: практикум [Текст] : навч. посіб. / Ю. В. Карпенко, В. В. Бенях ; ВНЗ Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). - Полтава : ПУЕТ, 2017. - 412, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 405-413. - 300 прим. - ISBN 978-966-184-264-8

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Бенях, Валентина Володимирівна; "Полтавський університет економіки і торгівлі", вищий навчальний заклад Укоопспілки

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
ВА845385

Електронні системи в галузі [Текст] : навч посіб. / О. В. Кузьмін [та ін.] ; Нац. ун-т харч. технологій, Приват. акціонер. т-во "ВНЗ "Міжрегіон. акад. упр. персоналом", Нац. авіац. ун-т. - Херсон : ОЛДІ-плюс, 2020. - 167 с. : рис. - Бібліогр.: с. 157-160. - 300 прим. - ISBN 978-966-289-375-5

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Кузьмін, Олег Володимирович; Роман, Тетяна Олександрівна; Акімова, Людмила Миколаївна; Чемакіна, Октябрина Володимирівна; Національний університет харчових технологій (Київ); "Міжрегіональна академія управління персоналом", вищий навчальний заклад, приватне акціонерне товариство (Київ); Національний авіаційний університет (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
ВА759844

Економіка підприємства [Текст] : тест. завдання для контролю знань студ. напряму підготов. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" всіх форм навчання / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад. Лупак Р. Л.]. - Л. : Вид-во Львів. комерц. акад., 2012. - 79 с. - Бібліогр.: с. 73-77. - 80 прим.

Рубрикатор НБУВ:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Лупак, Р. Л. (уклад.); УкоопспілкаЛьвівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
ВА757634

Економіка підприємств торгівлі та ресторанного господарства [Текст] : ситуац. завдання до практ. занять з курсу для студ. напрямів підготов. 6.030507 "Маркетинг" ден. та заоч. форм навчання / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад.: Міценко Н. Г., Заярна Н. М., Ільчук О. О.]. - Л. : Вид-во Львів. комерц. акад., 2012. - 71 с. : табл. - Бібліогр.: с. 63-71. - 80 прим.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Міценко, Н. Г. (уклад.); Заярна, Н. М. (уклад.); Ільчук, О. О. (уклад.); Укоопспілка; Львівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
ВА790810

Економіка підприємств торгівлі та ресторанного господарства [Текст] : тест. завдання для контролю знань студентів напряму підгот. 6.030507 "Маркетинг" всіх форм навчання / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад.: Міценко Н. Г., Ільчук О. О., Дуляба Н. І.]. - Львів : Вид-во Львів. комерц. акад., 2015. - 111 с. - Бібліогр.: с. 108-111. - 100 прим.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Міценко, Н. Г. (уклад.); Ільчук, О. О. (уклад.); Дуляба, Н. І. (уклад.); Укоопспілка; Львівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського