Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=У9(4УКР)424.14<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 39
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ВА847896 Присяжнюк, Александр Николаевич. 101 ошибка Ресторатора, или Прогулка по минному полю [Текст] / Александр Присяжнюк. - Харьков : Фолио, 2021. - 125, [1] с. : ил. - 1000 прим. - ISBN 978-966-03-9429-2Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | ВА807059 Степанченко, Антон Савич. Відкриваємо ресторан. Правильне мислення [Текст] / Антон Степанченко. - Львів : Сполом, 2014. - 202 с. - ISBN 978-966-665-989-0Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | ВС54169 Михайлицкая, Марина. Всё об учёте и организации ресторанного хозяйства [Текст] : [практ. пособие] / Марина Михайлицкая. - Х. : Фактор, 2012. - 419 с. : табл. - (Серия "Всё об учёте и организации..."). - Бібліогр.: с. 410-419. - 9 000 прим. - ISBN 978-966-180-444-8. - ISBN 966-312-406-7 (серия)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | ВС44382 Кузнецов, Владимир. Все об учете и организации общественного питания [Текст] / В. Кузнецов, О. Маханько. - 3-е изд., перераб. и доп. - Х. : Фактор, 2007. - 320 с.: табл. - (Серия "Все об учете и организации..."). - ISBN 966-312-406-7. - ISBN 978-966-312-729-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Маханько, Ольга
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | СО28901 Кузнецов, Владимир. Все об учете и организации общественного питания [Текст] / В. Кузнецов, О. Маханько. - 2-е изд., перераб. и доп. - Х. : Фактор, 2006. - 307 с. - (Серия "Все об учете и организации..."). - Библиогр.: с. 301-306. - ISBN 966-312-406-7 (серия). - ISBN 966-312-522-5Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Маханько, Ольга
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | ВА836751 Дослідження та оптимізація економічних процесів в готельно-ресторанному бізнесі [Текст] : колект. монографія / [Т. С. Шовкопляс та ін. ; за ред. Н. В. Якименко-Терещенко, Є. М. Строкова] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т", Екон. ф-т, Каф. екон. аналізу та обліку. - Харків : НТУ "ХПІ" : Панов А. М. [вид.], 2019. - 100 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці ст. - 300 прим. - ISBN 978-617-7771-57-8Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Шовкопляс, Т. С.; Жадан, Т. А.; Линник, О. І.; Жадан, Ю. В.; Артеменко, Н. В.; Сікєтіна, Н. Г.; Єршова, Н. Ю.; Ткаченко, М. О.; Сиром'ятникова, О. В.; Побережна, Н. М.; Колєсніченко, А. С.; Мардус, Н. Ю.; Брік, С. В.; Афенченко, Г. В.; Шумлянська, Н. В.; Чайка, Т. Ю.; Юр'єва, І. А.; Фальченко, О. А.; Александрова, В. О.; Хаустова, І. Є.; Строков, Є. М.; Якименко-Терещенко, Н. В. (ред.); Строков, Є. М. (ред.); "Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет. Економічний факультет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. | РА355560 Ткаченко, Ольга Петрівна. Економічне обгрунтування вибору організаційно-правової форми підприємств ресторанного господарства [Текст] : автореф. дис... канд. екон. наук: 08.00.04 / Ткаченко Ольга Петрівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. | ДС110461 Ткаченко, Ольга Петрівна. Економічне обґрунтування вибору організаційно-правової форми підприємств ресторанного господарства [Текст] : дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Ткаченко Ольга Петрівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 265 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 250-265Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 9. | ВА696581 Топольник, Вера Григорьевна. Квалиметрия в ресторанном хозяйстве [Текст] : монография / В. Г. Топольник, А. С. Ратушный ; Донецкий национальный ун-т экономики и торговли им. Михаила Туган-Барановского. - Донецк : ДонНУЭТ, 2008. - 243 с. - Библиогр.: с. 234-243 (108 назв.). - ISBN 978-966-385-081-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Ратушный, Александр Сергеевич; Донецкий национальный университет экономики и торговли имени Михаила Туган-Барановского
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 10. | ВА856203 Савицька, Наталя Леонідівна. Клієнт-орієнтоване управління в готельно-ресторанному бізнесі [Текст] : монографія / Н. Л. Савицька, Г. Л. Чміль, Н. М. Джгуташвілі ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2021. - 208 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 186-208. - 300 прим. - ISBN 978-617-8059-46-0Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Чміль, Ганна Леонідівна; Джгуташвілі, Наталія Миколаївна; Державний біотехнологічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 11. | ВА858486 Коктейльний канон [Текст] : [навч. посіб.] / Дорофеєв Тимур Валерійович [та ін.]. - Кам'янець-Подільський : Barta, 2020. - 257, [3] с. : фот. кольор. - 300 прим. - ISBN 978-617-7887-60-6 На тит. арк. зазнач. авт. Дорофеєв Тимур Валерійович. На обкл. та корінці авт. не зазнач.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Дорофеєв, Тимур Валерійович; Алексеєв, Сергій; Бірюков, Антон; Бонал, Даніель; Вдовін, Олексій; Галстян, Ашот; Гота, Анастасія; Грін, Мелл; Дворяцькіх, Микола; Дінісюк, Євген; Дугін, Сергій; Зінченко, Денис; Кизима, Ярослава; Кірдогло, Поліна; Ковальов, Андрій; Кононикін, Віталій; Кучкаров, Надір; Левадна, Марина; Лісовий, Ростислав; Макаров, Назар; Мацюк, Максим; Машихіна, Ірина; Мукуна, Жан-П'єр; Носко, Іван; Осипчук, Андрій; Папшев, Максим; Пашкель, Дар'я; Пеньора, Іван; Плотнік, Дмитро; Полевода, Яків; Правосудов, Віктор; Прокопів, Роман; Пронькін, Валерій; Рак, Іван; Римарєв, Павло; Рябець, Максим; Сафонюк, Михайло; Скапенко, Артем; Скіценко, Людмила; Скубач , Олександр; Стадник, Роман; Тьоркіна, Валерія; Урсу, Марія; Ховелл, Адам; Чарук, Дар'я; Чехоєв, Дмитро; Шелест, Влад; Шилофост, Василь; Шовкопляс, Дмитро; Якобенко, Олег; Якутін, Євген
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 12. | ВА705140 Раокриом Магия в ресторанном бизнесе [Текст] / Раокриом. - К. : Частный предприниматель Мехеда Игорь Владимирович, 2008. - 59 c. - ISBN 978-966-2199-01-7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 13. | РА451460 Балацька, Наталя Юріївна. Методологія ціннісно-орієнтованого управліня розвитком підприємств ресторанного бізнесу [Текст] : автореф. дис. ... д-ра екон. наук : 08.00.04 / Балацька Наталя Юріївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2021. - 36 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 14. | РА358236 Сусол, Наталія Ярославівна. Науково-технічні засади вдосконалення нормативного забезпечення якості послуг закладів ресторанного господарства [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.01.02 / Сусол Наталія Ярославівна ; Національний ун-т "Львівська політехніка". - Л., 2008. - 21 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет "Львівська політехніка" (Львів)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 15. | ДС108345 Сусол, Наталія Ярославівна. Науково-технічні засади вдосконалення нормативного забезпечення якості послуг закладів ресторанного господарства [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.01.02 / Сусол Наталія Ярославівна ; Національний ун-т "Львівська політехніка". - Л., 2008. - 176 арк. - арк. 140-152Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет "Львівська політехніка" (Львів)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 16. | РА453681 Малков, Денис Ігорович. Організаційні та соціально-економічні засади розвитку громадського харчування в Україні [Текст] : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.03 / Малков Денис Ігорович ; Нац. ун-т вод. госп-ва та природокористування. - Рівне, 2021. - 22 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет водного господарства та природокористування (Рівне)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 17. | ВА732692 Ткаченко, Ольга Петрівна. Організаційно-правові форми підприємств ресторанного господарства: методологія та інструментарій вибору [Текст] : монографія / О. П. Ткаченко ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2010. - 180 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 128-139. - 500 прим. - ISBN 978-966-405-164-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 18. | ВА803025 Сусол, Наталія Ярославівна. Організація виробничої діяльності в закладах ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. / Н. Я. Сусол. - Львів : Галицька Видавнича Спілка, 2015. - 315 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 291-296. - ISBN 978-617-7363-05-6Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 19. | ВА840544 Організація та моделювання процесів розвитку готельно-ресторанного бізнесу [Текст] : колект. монографія / [І. В. Савельєва та ін.] ; Одес. нац. мор. ун-т. - Одеса : ОНМУ, 2019. - 283 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 270-283. - 300 прим. - ISBN 978-966-7716-86-8 Парал. тит. арк. англ.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Савельєва, І. В.; Семенов, В. Ф.; Наврозова, Ю. О.; Гребенник, Н. Г.; Матвієнко, М. В.; Щербина, В. В.; Холоденко, А. М.; Крисюк, Л. М.; Москвіченко, І. М.; Михайлова, Ю. В.; Боровик, С. С.; Стеба, А. А.; Іванов, А. М.; Бащак, М. М.; Одеський національний морський університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 20. | ВА842374 Практика і перспективи розвитку індустрії гостинності України [Текст] : монографія / [А. Г. Абрамова та ін. ; ред.: Б. М. Мізюк] ; Центр. спілка спожив. т-в України, Львів. торг.-екон. ун-т. - Львів : ЛТЕУ, 2019. - 198 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці гл. - 500 прим. - ISBN 978-617-602-265-7Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Абрамова, Асьят Георгіївна; Антошкова, Наталія Анатоліївна; Балацька, Наталія Юріївна; Барна, Марта Юріївна; Гаврилишин, Володимир Володимирович; Гірняк, Лілія Ігорівна; Гринасюк, Анастасія Русланівна; Давидович, Оксана Ярославівна; Донцова, Інна Вікторівна; Дочинець, Інга Вікторівна; Єрко, Ірина Володимирівна; Замрій, Оксана Миронівна; Івчук, Надія Павлівна; Калєнік, Ксенія Володимирівна; Кирпіченкова, Оксана Миколаївна; Коваль, Мирослав Несторович; Ковальчук, Світлана Степанівна; Ковтун, Аліна Володимирівна; Кожухівська, Раїса Борисівна; Кудла, Назар Євгенович; Курочка, Ольга Геннадіївна; Лебединець, Віра Тарасівна; Любіцева, Ольга Олександрівна; Мельник, Ірина Миколаївна; Миронов, Юрій Богданович; Мирошник, Юлія Анатоліївна; Мізюк, Богдан Михайлович; Нещадим, Людмила Миколаївна; Олексин, Ірина Іванівна; Палько, Наталія Степанівна; Полотай, Богдана Ярославівна; Решетило, Лідія Іллівна; Смирнов, Ігор Георгійович; Тимчук, Світлана Володимирівна; Турчиняк, Марія Климентівна; Ущаповський, Артем Олегович; Ящук, Валентина Ігорівна; Мізюк, Богдан Михайлович (ред.); Центральна спілка споживчих товариств України; Львівський торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |
|
|