![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=У542.414<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
|
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ІВ195716 Goodman, Raymond J.. The management of service for the restaurant manager [Text] / R. J. Goodman. - 2. ed. - Chicago : Irwin, 1996. - 300 p.: fig. - Бібліогр.: v kinci st. - ISBN 0-256-18737-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
| 2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА831194 Затуливетров, Александр Борисович. Ресторан : с чего начать, как преуспеть. Советы владельцам и управляющим [Текст] / Александр Затуливетров. - СПб. [и др.] : Питер, 2008. - 221, [17] с. : фот. - (Начать и преуспеть). - Доп. тираж 3000 прим. - ISBN 978-5-91180-160-1Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ІС15578 Restaurantmanagement und Betriebsorganisation [Text] : [Schulbuch] / Roswitha Macher [et al.]. - Linz : Trauner, 2016. - 312 S. : Ill., Fot. - (Trauner Verlag Bildung). - ISBN 978-3-99033-200-9Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Macher, Roswitha; Pehak, Sylvia; Traxler, Elfriede; Stickler, Hans; Gutmayer, Wilhelm
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|