Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=У542.414$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 23
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | РА434074 Ткаченко, Михайло Вячеславович. Формування підприємницької компетентності майбутніх фахівців ресторанного господарства у професійно-технічних навчальних закладах [Текст] : автореф. дис. ... канд. пед. наук : 13.00.04 / Ткаченко Михайло Вячеславович ; Нац. акад. пед. наук України, Ін-т проф.-техн. освіти. - Київ, 2018. - 20 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національна академія педагогічних наук України (Київ); Інститут професійно-технічної освіти (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | ДС154358 Ткаченко, Михайло Вячеславович. Формування підприємницької компетентності майбутніх фахівців ресторанного господарства у професійно-технічних навчальних закладах [Текст] : дис. ... канд. пед. наук : 13.00.04 / Ткаченко Михайло Вячеславович ; Нац. акад. пед. наук України, Ін-т проф.-техн. освіти. - Київ, 2018. - 338, [8] арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 239-276.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національна академія педагогічних наук України (Київ); Інститут професійно-технічної освіти (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | ВА771213 Сало, Ярослав Миколайович. Технологія ресторанної справи [Текст] : навч.-практ. посіб. / Я. М. Сало. - Л. : Афіша, 2013. - 559, [20] с. : іл. - Бібліогр.: с. 557-559. - ISBN 978-966-325-183-7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | ВА824757 Сучасні тенденції розвитку готельно-ресторанного бізнесу: міжнародний та національний досвід [Текст] : колект. монографія / [Варипаєв О. М. та ін.] ; за заг. ред. А. Ю. Парфіненка ; Харків. нац. ун-т ім. В. Н. Каразіна. - Харків : ХНУ ім. В. Н. Каразіна, 2017. - 411 с. : рис., табл. - Дод. тит. арк. англ. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-966-285-417-6Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Варипаєв, Олексій Михайлович; Варипаєва, Людмила Миронівна; Данько, Наталія Іванівна; Довгаль, Георгій Володимирович; Горєлков, Дмитро Вікторович; Парфіненко, Анатолій Юрійович (ред.); Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | ВА591085 Эгертон- Томас, Кристофер. Ресторанный бизнес. Как открыть и успешно управлять рестораном [Текст] : пер. с англ. / К. Эгертон- Томас. - М. : РосКонсульт, 1999. - 272 с. - ISBN 0-471-04236-6. - ISBN 5-89805-008-6Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | ВА872164 Дишкантюк, Оксана Володимирівна. Ресторанна справа. Практикум [Текст] : навч. посіб. / О. В. Дишкантюк, А. В. Марковська ; Міжнар. гуманітар. ун-т, Каф. готел.-ресторан. та турист. бізнесу. - Одеса : Олді+, 2022. - 223 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 157-158. - 300 прим. - ISBN 978-966-289-485-1 Авт. на корінці не зазнач.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Марковська, Анастасія Валеріївна; Міжнародний гуманітарний університет (Одеса). Кафедра готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. | ВА831194 Затуливетров, Александр Борисович. Ресторан : с чего начать, как преуспеть. Советы владельцам и управляющим [Текст] / Александр Затуливетров. - СПб. [и др.] : Питер, 2008. - 221, [17] с. : фот. - (Начать и преуспеть). - Доп. тираж 3000 прим. - ISBN 978-5-91180-160-1Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. | ВА778654 Крилова, Людмила В'ячеславівна. Організація роботи сомельє [Текст] : навч. посіб. для студентів ВНЗ / Л. В. Крилова, В. В. Дибок ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського, Каф. готел. і ресторан. справи. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2013. - 209 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 193. - 500 прим. - ISBN 978-966-385-344-4 Авт. на обкл. не зазнач.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Дибок, Валентина Володимирівна; Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського. Кафедра готельної і ресторанної справи
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 9. | ВА655892 Завадинська, Олена Юріївна. Організація ресторанного господарства за кордоном [Текст] : навч. посібник / О. Ю. Завадинська, Т. Є. Литвиненко ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : КНТЕУ, 2003. - 200 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 194-195. - ISBN 966-629-106-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Литвиненко, Тамара Євгеніївна; Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 10. | ВА687692 Крилова, Людмила В'ячеславівна. Організація ресторанного господарства за кордоном [Текст] : навч. посіб. для студ. спец. 6.091711 "Технологія харчування" денної та заочної форм навчання / Л. В. Крилова ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. Кафедра організації та управління якістю ресторанного господарства. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2007. - 326 с.: іл. - Бібліогр.: с. 300-301. - ISBN 978-966-385-063-4Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського. Кафедра організації та управління якістю ресторанного господарства
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 11. | ВА785325 Організація послуг харчування [Текст] : підруч. для студентів ВНЗ / [А. І. Усіна та ін.] ; Харків. нац. ун-т міськ. госп-ва ім. О. М. Бекетова. - Харків : ХНУ МГ, 2014. - 183 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 182-183. - 500 прим. - ISBN 978-966-695-304-2Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Усіна, Алла Іванівна; Давидова, Оксана Юріївна; Сегеда, Ірина Василівна; Кононенко, Тетяна Петрівна; Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 12. | ВА738483 Менеджмент ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / [Г. Т. П'ятницька та ін.] ; за заг. ред. д-ра екон. наук Г. Т. П'ятницької ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Вид. 2-ге, допов. та переробл. - К. : [Київ. нац. торг.-екон. ун-т], 2010. - 430 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 190-194. - 450 прим. - ISBN 978-966-629-479-4Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: П'ятницька, Галина Тезіївна; П'ятницька, Ніла Олексіївна; Лукашова, Людмила Віталіївна; Расулова, Алла Миколаївна; Григоренко, Олег Михайлович; П'ятницька, Галина Тезіївна (ред.); Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 13. | ВА754602 Скрипко, Тетяна Олександрівна. Менеджмент готельно-ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. / Скрипко Т. О., Ланда О. О. ; Укоопспілка, Львів. комерц. акад. - Л. : Вид-во Львів. комерц. акад., 2012. - 299 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 276-282. - 500 прим. - ISBN 978-617-602-042-4Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Ланда, Ольга Олександрівна; УкоопспілкаЛьвівська комерційна академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 14. | ВА644843 Кабушкин, Николай Иванович. Менеджмент гостиниц и ресторанов [Текст] : учебник для студ. спец. "Экономика и управление социально-культурной сферой" вузов / Н. И. Кабушкин, Г. А. Бондаренко. - 4.изд., стер. - Минск : ООО "Новое знание", 2003. - 368 с.: рис., табл. - (Экономическое образование). - Библиогр.: с. 364-365. - ISBN 985-475-041-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Бондаренко, Галина Анатольевна
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 15. | ВА642144 Кабушкин, Николай Иванович. Менеджмент гостиниц и ресторанов [Текст] : учеб. пособие для студ. вузов, обучающихся по экон. спец. и направлениям / Н. И. Кабушкин, Г. А. Бондаренко. - 3. изд., перераб. и доп. - Минск : ООО "Новое знание", 2002. - 368 с. - (Экономическое образование). - Библиогр.: с. 364-365. - ISBN 985-6516-95-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Бондаренко, Галина Анатольевна
Видання зберігається у :
Основний фонд Універсальний підсобний фонд
| 16. | ВА693958 Саак, Андрей Эрнестович. Менеджмент в индустрии гостеприимства (гостиницы и рестораны) [Текст] : учеб. пособие для студ. вузов, обучающихся по спец. 100103 "Социально-культурный сервис и туризм" / А. Э. Саак, М. В. Якименко. - СПб. [и др.] : Питер, 2007. - 428 с. - (Серия "Учебное пособие"). - Библиогр.: с. 424-428 (75 назв.). - ISBN 978-5-469-01667-0 Издат. прогр. "300 лучших учебников для высшей школы"Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Якименко, Марианна Владимировна
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 17. | ВС33306 Котлер, Филип. Маркетинг. Гостеприимство. Туризм [Текст] : учебник для студ. вузов / Ф. Котлер [и др] ; ред. пер.с англ. Р. Б. Ноздрева. - М. : ЮНИТИ, 1998. - 787 с. - ISBN 0-13-858267-X. - ISBN 5-238-00018-9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Боуэн, Джон; Мейкенз, Джеймс; Ноздрева, Р. Б. (ред. пер.с англ.)
Видання зберігається у :
Універсальний підсобний фонд Основний фонд
| 18. | ВА713604 Зубар, Надія Миколаївна. Логістика у ресторанному господарстві [Текст] : навч. посібник / Н. М. Зубар, М. Ю. Григорак ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : [б.в.], 2007. - 206 c.: табл. - Бібліогр.: с. 201-203. - ISBN 978-966-629-372-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Григорак, Марія Юріївна; Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 19. | ВА865746 Зубар, Надія Миколаївна. Логістика у ресторанному господарстві [Текст] : навч. посіб. для студентів ВНЗ / Н. М. Зубар, М. Ю. Григорак. - Київ : Центр учбової літератури, 2021. - 307 с. : іл., табл. - Бібліогр.: с. 185-186. - 600 прим. - ISBN 978-611-01-1140-9Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Григорак, Марія Юріївна
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 20. | ВА823313 Опря, Б. О. Історія розвитку світового готельно-ресторанного бізнесу [Текст] : навч.-метод. посіб. для студентів I курсу екон. ф-ту, напряму підгот. "Готельно-ресторанна справа" / Б. О. Опря ; Кам'янець-Поділ. нац. ун-т ім. Івана Огієнка. - Кам'янець-Подільський : Друкарня "Рута", 2018. - 133 с. - Бібліогр.: с. 128-132. - 100 прим. - ISBN 978-617-7626-16-8Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |
|
|