Пошуковий запит: (<.>U=Л995$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 33
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ДС144551 Долгопол, Олена Олександрівна. Формування організаторських умінь майбутніх молодших спеціалістів сфери ресторанного обслуговування у процесі професійної підготовки у коледжі [Текст] : дис. ... канд. пед. наук : 13.00.04 / Долгопол Олена Олександрівна ; Харків. нац. пед. ун-т ім. Г. С. Сковороди. - Харків, 2014. - 274, [4] арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 199-225.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський національний педагогічний університет імені Г. С. Сковороди
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ІВ195716 Goodman, Raymond J.. The management of service for the restaurant manager [Text] / R. J. Goodman. - 2. ed. - Chicago : Irwin, 1996. - 300 p.: fig. - Бібліогр.: v kinci st. - ISBN 0-256-18737-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
|
3. | ВА671132 Дюбу, Марианн. Словарь ресторанной лексики. Немецкий, французский, английский, русский с Указателями [Текст] : около 25 000 слов и словосочетаний / М. Дюбу, Ж. П. Дюбу. - М. : РУССО, 2003. - 514 с. - (Duboux). - ISBN 5-88721-240-3 На обл. авт. не указ. - Обл. парал. на рус., фр., нем., англ. яз.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Дюбу, Жан Пьер
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ВА660747 Томишин-Лелекач, Марія Михайлівна. Організація роботи барів [Текст] : навч. посібник / М. М. Томишин-Лелекач, П. П. Гаврилко ; Ужгородський комерційний технікум. - Ужгород : Видавництво В.Падяка, 2004. - 296 с. - ISBN 966-7838-66-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Гаврилко, Петро Петрович; Ужгородський комерційний технікум
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | ВА649404 Фуршетный стол [Текст] / авт.-сост. В. Н. Жукова. - Донецк : Издательство Сталкер, 2004. - 320 с.: рис. - (Вкусные рецепты). - ISBN 966-696-494-5Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Жукова, Валентина Николаевна (авт.-сост.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | ВС40100 Сало, Ярослав Миколайович. Організація обслуговування населення на підприємствах харчування [Текст] : ресторанна справа: Довідник офіціанта / Я. М. Сало. - Л. : Афіша, 2004. - 335 с.: іл. - Бібліогр.: с. 335. - ISBN 966-325-020-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | ВА672230 Антонова, Валерія Анатоліївна. Організація обслуговування на підприємствах харчування [Текст] : навчальний посібник для студ. усіх форм навчання спец. "Технологія харчування" / В. А. Антонова ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. Кафедра організації та управління якістю ресторанного господарства. - Донецьк : [б.в.], 2005. - 156 с. - Бібліогр.: с. 137-139. - ISBN 966-385-017-5Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецький державний університет економіки і торгівлі імені М. Туган-Барановського. Кафедра організації та управління якістю ресторанного господарства
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | ВА726135 Фуршет [Текст] : / сост. Циганкова Е. Е. - Х. : Книжный Клуб "Клуб Cемейного Досуга" , 2006. - 256, [8] с. : цв.ил. - (Кулинария от А до Я). - 30 000 прим. - ISBN 966-343-360-4. - ISBN 966-343-046-XРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Циганкова, Елена Евгеньевна (сост.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | ВА686936 Фуршет [Текст] / сост. Е. Е. Цыганкова. - Х. ; Белгород : Книжный клуб "Клуб семейного досуга", 2007. - 244 с. - (Кулинария от А до Я). - ISBN 978-966-343-046-1 (серия). - ISBN 978-966-343-360-4 (Украина) (доп.тир.). - ISBN 978-5-9910-0013-0 (серия). - ISBN 978-5-9910-0017-8 (Россия)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Цыганкова, Елена Евгеньевна (сост.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | ВА683843 Фуршет [Текст] / сост. Е. Е. Цыганкова. - Х. : Книжный Клуб "Клуб Семейного Досуга", 2007. - 244 c. - (Кулинария от А до Я). - ISBN 966-343-046-Х (серия). - ISBN 966-343-360-4Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Цыганкова, Елена Евгеньевна (сост.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | ВА686841 Застольный этикет [Текст] / сост. Е. Е. Цыганкова. - Х. ; Белгород : Книжный клуб "Клуб семейного досуга", 2007. - 227с., [4 ]л. ил.: ил. - (Серия "Кулинария от А до Я"). - ISBN 978-966-343-046-1 (серия). - ISBN 978-966-343-359-2 (Украина). - ISBN 978-5-9910-0013-0 (серия). - ISBN 978-5-9910-0019-2 (Россия)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Цыганкова, Елена Евгеньевна (сост.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | ВА683842 Застольный этикет [Текст] / сост. Е. Е. Цыганкова. - Х. : Книжный Клуб "Клуб Семейного Досуга", 2007. - 231 c. - (Кулинария от А до Я). - ISBN 966-343-046-Х (серия). - ISBN 966-343-359-0Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Цыганкова, Елена Евгеньевна (сост.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | В351281/Ч. 1 Ресторанна справа [Текст] : конспект лекцій / Чернівецький національний ун-т ім. Юрія Федьковича. - Чернівці : Рута, 2008 . Ч. 1 / уклад. Г. Я. Круль. - [Б. м.] : [б.в.], 2008. - 72 с.: іл. - Бібліогр.: с. 71Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Круль, Галина Ярославівна (уклад.); Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | ВА694617 Застольный этикет [Текст] / сост. Е. Е. Цыганкова. - Х. ; Белгород : Книжный Клуб "Клуб семейного Досуга", 2008. - 227 с.: ил. - (Килинария от А до Я). - ISBN 978-966-343-046-1 (серия) (доп. тир.). - ISBN 978-966-343-359-2 (Украина). - ISBN 978-5-9910-0013-0 (серия). - ISBN 978-5-9910-0019-2 (Россия) (доп. тир.)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Цыганкова, Елена Евгеньевна (сост.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | ВА697655 Фуршет [Текст] / сост. Е. Е. Цыганкова. - Х. : Книжный Клуб "Клуб Семейного Досуга" ; Белгород : [б.и.], 2008. - 243 с. - (Серия "Кулинария от А до Я"). - ISBN 978-966-343-046-1 (серия). - ISBN 978-966-343-360-4 (Украина)(доп.тир.). - ISBN 978-5-9910-0013-0 (серия). - ISBN 978-5-9910-0017-8 (Россия)(доп.тир.)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Цыганкова, Елена Евгеньевна (сост.)
Видання зберігається у :
Основний фонд Відділ міжбібліотечного науково-інформаційного сервісу
|
16. | ІС14686 Classy Finnish restaurants [Text] / [ed. Åke Lindberg, Dan Jörgenson ; writers Dan Jörgenson [et al.] ; transl. Rebecka Charan, Jaana Etula] . - [Stockholm] : Young Rascal , 2008. - 228 p. : phot. - (ISSN 1651-5226). - ISBN 978-91-974920-5-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Lindberg, Åke (ред.); Jörgenson, Dan (ред.); Jörgenson, Dan (writer.); Lindberg, Felix (writer.); Lindberg, Åke (writer.); Lindgren, Christer (writer.); Nars, Kenneth (writer.); Charan, Rebecka (пер.); Etula, Jaana (пер.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | ВА702571 Організація виробництва та обслуговування споживачів в закладах ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. для студ. ВНЗ освіти I-II рівнів акредитації / В. А. Антонова [и др.] ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. Кафедра організації та управління якістю ресторанного господарства. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2008. - 320 c. - Бібліогр.: с. 308-309. - ISBN 978-966-385-084-9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Антонова, Валерія Анатоліївна; Реутова, Маргарита Анатоліївна; Стрілець, Олена Анатоліївна; Чухраєва, Любов Вікторівна; Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського. Кафедра організації та управління якістю ресторанного господарства
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | ВА709015 Беляева, Алла Михайловна. Энциклопедия ресторанного бизнеса [Текст] / А. М. Беляева. - Донецк : БАО, 2009. - 544c., 8 л. ил. - ISBN 978-966-481-245-7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | ВА721710 Беляєва, Алла Михайлівна. Усе про ресторанний бізнес [Текст] / А. М. Беляєва ; пер. з рос. О. В. Зав'язкін. - Донецьк : БАО, 2009. - 544 с. - Бібліогр.: с. 537. - ISBN 978-966-481-329-4 (укр.). - ISBN 978-966-481-245-7 (рос.)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Зав'язкін, Олег Володимирович (пер. з рос.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | ВА723331 Архіпов, Віктор Віталійович. Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / В. В. Архіпов, В. А. Русавська. - К. : Центр учбової літератури, 2009. - 342 с.: рис. - ISBN 978-966-364-867-5Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Русавська, Валентина Андріївна
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |