Пошуковий запит: (<.>U=Л984$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 32
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ІВ212879 Hinkel, Christian. Carbonsäure-5-Hydroxytryptamide in Kaffee [Text] : Diss. / C. Hinkel ; Fakultät Mathematik und Naturwiss. der Technischen Universatät Dresden. - Dresden : [б.в.], 2008. - 159 S.: Abb. - Бібліогр.: S.152-159Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Fakultät Mathematik und Naturwiss. der Technischen Universatät Dresden
Видання зберігається у :
|
2. | ВА715494 Бурдо, Олег Григорьевич. Экстрагирование в системе "кофе - вода" [Текст] : [монография] / О. Г. Бурдо, Г. М. Ряшко. - О. : [ТЕС], 2007. - 176 с.: рис., табл. - Библиогр.: с. 164-172. - ISBN 978-966-8145-58-2Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Ряшко, Галина Михайловна
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | СО32116 Демченко, В. И. Кофе. Кофейное оборудование [Текст] / Демченко В. И. - О. : ВМВ, 2012. - 178 с. : ил. - Бібліогр.: с. 178. - 50 прим. - ISBN 978-966-413-344-6Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | СТ2403 ДСТУ ISO 6669:2004 Кава зелена і смажена; Загальний метод визначення об'ємної щільності під час вільного насипання цілих зерен (ISO 6669:1995, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Ю. Кожанов [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.04.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - IV, 4 с.: рис. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Кожанов, Ю (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | СТ10106 ДСТУ ISO 6673:2016 (ISO 6673:2003, IDT) Кава зелена сира. Метод визначання втрати маси за температури 105º С [Текст]. - Чинний від 2017-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2019. - IV, 3 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 3.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | СТ8876 ДСТУ ISO 4149:2016 Кава зелена сира. Методи візуального дослідження і визначання запаху, вмісту сторонніх домішок і дефектів (ISO 4149:2005, IDT) [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - IV, 4 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 4.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | СТ2366 ДСТУ ISO 4072:2005 Кава зелена у мішках. Відбирання проб (ISO 4072-1982, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Ю. Кожанов [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 4 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Кожанов, Ю (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | СТ4106 ДСТУ ISO 8455:2007 Кава зелена у мішках. Настанови щодо зберігання та транспортування (ISO 8455:1986, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - IV, 3 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | СТ2249 ДСТУ ISO 4150:2004 Кава зелена. Аналізування розміру ручним просіюванням (ISO 4150:1991, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Ю. Кожанов [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.04.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 6 с.: рис. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Кожанов, Ю (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | СТ2378 ДСТУ ISO 6667:2005 Кава зелена. Визначення кількісного співвідношення зерен, пошкоджених комахами (ISO 6667-1985, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Ю. Кожанов [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 12 с.: рис. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Кожанов, Ю (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | СТ2354 ДСТУ ISO 6668:2005 Кава зелена. Готування зразків для органолептичного аналізу (ISO 6668:1991, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Ю. Кожанов [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 4 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Кожанов, Ю (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | СТ2379 ДСТУ ISO 9116:2005 Кава зелена. Настанови щодо методів описання характеристик (ISO 9116:1992, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Ю. Кожанов [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 3 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Кожанов, Ю (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | СТ2246 ДСТУ ISO 1446:2004 Кава зелена. Основний метод визначання вмісту води (ISO 1446:2001, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Ю. Кожанов [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.04.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 7 с.: рис. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Кожанов, Ю (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | СТ1851 ДСТУ 4394:2005 Кава натуральна розчинна. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. В. Докука [та ін.]. - Офіц. вид. - Зі скасуванням в Україні ГОСТ 29148-97; Чинний від 01.01.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - IV, 22 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 21Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Докука, В (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | СТ3377 ДСТУ ISO 11294:2005 Кава обжарена мелена. Загальний метод визначення вмісту вологи при втраті маси за температури 103 градуса за Цельсієм (ISO 11294:1994, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - IV, 3 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | СТ4262 ДСТУ ISO 11292:2007 Кава розчина. Визначення вмісту вільних і загальних вуглеводів методом високоефективної аніонно-обмінної хроматографії (ISO 11292:1995, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - IV, 10 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | СТ2377 ДСТУ ISO 3726:2005 Кава розчинна. Визначення втрати маси за температури 70 градусів C і зниженого тиску (ISO 3726-1983, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Ю. Кожанов [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 4 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Кожанов, Ю (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | СТ3362 ДСТУ ISO 10095:2005 Кава. Метод визначення вмісту кофеїну з використанням високоефективної рідинної хроматолграфії (ISO 10095:1992,IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-01-01. - К. : Держспоживстандат України, 2007. - IV, 6 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | СТ2248 ДСТУ ISO 4052:2004 Кава. Основний метод визначання вмісту кофеїну (ISO 4052:1983, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Ю. Кожанов [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.04.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 8 с.: рис. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Кожанов, Ю (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | СТ932 ДСТУ 4102-2002 Кавопродукти. Методи визначання масової частки кофеїну [Текст] / розроб. В. Докука [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2003. - К. : Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики, 2002. - ІІІ, 11 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Докука, В (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |