Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (14)
Пошуковий запит: (<.>U=Л984$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 32
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ІВ212879
Hinkel, Christian.
Carbonsäure-5-Hydroxytryptamide in Kaffee [Text] : Diss. / C. Hinkel ; Fakultät Mathematik und Naturwiss. der Technischen Universatät Dresden. - Dresden : [б.в.], 2008. - 159 S.: Abb. - Бібліогр.: S.152-159

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Fakultät Mathematik und Naturwiss. der Technischen Universatät Dresden

Видання зберігається у :

2.
ВА715494
Бурдо, Олег Григорьевич.
Экстрагирование в системе "кофе - вода" [Текст] : [монография] / О. Г. Бурдо, Г. М. Ряшко. - О. : [ТЕС], 2007. - 176 с.: рис., табл. - Библиогр.: с. 164-172. - ISBN 978-966-8145-58-2

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Ряшко, Галина Михайловна

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
СО32116
   Демченко, В. И.
Кофе. Кофейное оборудование [Текст] / Демченко В. И. - О. : ВМВ, 2012. - 178 с. : ил. - Бібліогр.: с. 178. - 50 прим. - ISBN 978-966-413-344-6

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
СТ2403
ДСТУ ISO 6669:2004

Кава зелена і смажена; Загальний метод визначення об'ємної щільності під час вільного насипання цілих зерен (ISO 6669:1995, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Ю. Кожанов [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.04.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - IV, 4 с.: рис. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Кожанов, Ю (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
СТ10106
ДСТУ ISO 6673:2016 (ISO 6673:2003, IDT)

Кава зелена сира. Метод визначання втрати маси за температури 105º С [Текст]. - Чинний від 2017-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2019. - IV, 3 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 3.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
СТ8876
ДСТУ ISO 4149:2016

Кава зелена сира. Методи візуального дослідження і визначання запаху, вмісту сторонніх домішок і дефектів (ISO 4149:2005, IDT) [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - IV, 4 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 4.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
СТ2366
ДСТУ ISO 4072:2005

Кава зелена у мішках. Відбирання проб (ISO 4072-1982, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Ю. Кожанов [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 4 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Кожанов, Ю (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
СТ4106
ДСТУ ISO 8455:2007

Кава зелена у мішках. Настанови щодо зберігання та транспортування (ISO 8455:1986, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - IV, 3 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
СТ2249
ДСТУ ISO 4150:2004

Кава зелена. Аналізування розміру ручним просіюванням (ISO 4150:1991, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Ю. Кожанов [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.04.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 6 с.: рис. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Кожанов, Ю (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
СТ2378
ДСТУ ISO 6667:2005

Кава зелена. Визначення кількісного співвідношення зерен, пошкоджених комахами (ISO 6667-1985, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Ю. Кожанов [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 12 с.: рис. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Кожанов, Ю (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
СТ2354
ДСТУ ISO 6668:2005

Кава зелена. Готування зразків для органолептичного аналізу (ISO 6668:1991, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Ю. Кожанов [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 4 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Кожанов, Ю (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
СТ2379
ДСТУ ISO 9116:2005

Кава зелена. Настанови щодо методів описання характеристик (ISO 9116:1992, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Ю. Кожанов [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 3 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Кожанов, Ю (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
СТ2246
ДСТУ ISO 1446:2004

Кава зелена. Основний метод визначання вмісту води (ISO 1446:2001, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Ю. Кожанов [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.04.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 7 с.: рис. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Кожанов, Ю (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
СТ1851
ДСТУ 4394:2005

Кава натуральна розчинна. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. В. Докука [та ін.]. - Офіц. вид. - Зі скасуванням в Україні ГОСТ 29148-97; Чинний від 01.01.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - IV, 22 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 21

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Докука, В (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
СТ3377
ДСТУ ISO 11294:2005

Кава обжарена мелена. Загальний метод визначення вмісту вологи при втраті маси за температури 103 градуса за Цельсієм (ISO 11294:1994, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - IV, 3 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
СТ4262
ДСТУ ISO 11292:2007

Кава розчина. Визначення вмісту вільних і загальних вуглеводів методом високоефективної аніонно-обмінної хроматографії (ISO 11292:1995, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - IV, 10 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
СТ2377
ДСТУ ISO 3726:2005

Кава розчинна. Визначення втрати маси за температури 70 градусів C і зниженого тиску (ISO 3726-1983, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Ю. Кожанов [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 4 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Кожанов, Ю (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
СТ3362
ДСТУ ISO 10095:2005

Кава. Метод визначення вмісту кофеїну з використанням високоефективної рідинної хроматолграфії (ISO 10095:1992,IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-01-01. - К. : Держспоживстандат України, 2007. - IV, 6 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
СТ2248
ДСТУ ISO 4052:2004

Кава. Основний метод визначання вмісту кофеїну (ISO 4052:1983, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Ю. Кожанов [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.04.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 8 с.: рис. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Кожанов, Ю (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
СТ932
ДСТУ 4102-2002

Кавопродукти. Методи визначання масової частки кофеїну [Текст] / розроб. В. Докука [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2003. - К. : Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики, 2002. - ІІІ, 11 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Докука, В (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського