Пошуковий запит: (<.>U=Л965$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 67
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ДС66369 Кочубей, Оксана Валер'янівна. Вдосконалення технології згущених молочних продуктів з використанням вакуумної гомогенізації [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Кочубей Оксана Валер'янівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 197 арк. - арк. 158-172Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | РА310562 Кочубей, Оксана Валер'янівна. Вдосконалення технології згущених молочних продуктів з використанням вакуумної гомогенізації [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Кочубей Оксана Валер'янівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | СТ2361 ДСТУ 4429:2005 Галети. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Ю. Кожанов [та ін]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 14 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Кожанов, Ю. (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | РА348046 Семінський, Олександр Олегович. Дослідження кінетики пульсаційного розмелу рослинної сировини і створення млина [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.17.08 / Семінський Олександр Олегович ; Національний технічний ун-т України "Київський політехнічний ін-т". - К., 2006. - 21 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут" (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | ДС102942 Семінський, Олександр Олегович. Дослідження кінетики пульсаційного розмелу рослинної сировини і створення млина [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.17.08 / Семінський Олександр Олегович ; Національний технічний ун-т України "Київський політехнічний ін-т". - К., 2006. - 141 арк.: рис., табл. - арк. 106-118Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут" (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | СТ1521 ДСТУ 4274:2003 Консерви молочні [Текст] ; Молоко незбиране згущене з цукром. Технічні умови / розроб. С. Шульга [та ін.] ; . - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІІІ, 10 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Шульга, С. (розроб.)
Видання зберігається у :
|
7. | СТ4560 ДСТУ 6064:2008 Консерви молочні [Текст] ; Вершки згущені з цукром і наповнювачами. Технічні умови ; . - Вид. офіц. - Чинний від 2009-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 11 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10-11Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | СТ4411 ДСТУ 6065:2008 Консерви молочні [Текст] ; Вершки згущені з цукром. Технічні умови ; . - Вид. офіц. - Чинний від 2009-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 11 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10-11Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | СТ2280 ДСТУ 4404:2005 Консерви молочні [Текст] ; Молоко згущене стерилізоване в банках. Загальні технічні умови / розроб. Г. Єресько [та ін.] ; . - Офіц. вид. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - IV, 12 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10-11Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Єресько, Г. (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | СТ1520 ДСТУ 4275:2003 Консерви молочні [Текст] ; Молоко згущене з цукром та какао. Технічні умови / розроб. С. Шульга, М. Кучінка ; . - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІІІ, 10 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Шульга, С. (розроб.); Кучінка, М. (розроб.)
Видання зберігається у :
|
11. | СТ8220 ДСТУ 8551:2015 Консерви молочні згущені та продукти молочні сухі. Визначання кислотності потенціометричним та титрометричним методами [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | СТ6882 ДСТУ 7381:2013 Консерви молочні. Визначення сахарів йодометричним методом [Текст]. - Чинний від 2014-03-01. - К. : Мінекономрозвитку України, 2014. - III, 8 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | СТ8450 ДСТУ 8573:2015 Консерви молочні. Метод визначення в'язкості [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 5 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | СТ8658 ДСТУ 8563:2015 Консерви молочні. Методи визначення фізичних та органолептичних показників [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 9 с. : табл. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | СТ4865 ДСТУ 7071:2009 Консерви молочні. Молоко згущене з цукром та кавою. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2010-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 11 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | СТ10695 ДСТУ 4274:2019 Консерви молочні. Молоко незбиране згущене з цукром. Технічні умови [Текст]. - На заміну ДСТУ 4274:2003 ; Чинний від 2020-11-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2020. - III, 8 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 7.Рубрикатор НБУВ: УДК: Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | ВА566660 Конспект лекцій з розділу "Технологія виробництва молочних консервів" дисципліни "Технологія молока і молочних продуктів" [Текст] : для студ. спец. 7.091709 "Технологія молока і молочних продуктів" напряму 0.0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навчання / Український держ. ун-т харчових технологій ; укл. Т. А. Скорченко. - К. : [б.в.], 1995. - 52 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Скорченко, Тетяна Анатоліївна (укл.); Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | СТ7563 ДСТУ ISO 2911/IDF 35:2014 Молоко згущене з цукром. Визначення масової частки сахарози поляриметричним методом(ISO 2911:2004/IDF 35:2004, IDT) [Текст]. - Чинний від 2015-06-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2015. - IV, 6 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 6.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | СТ9311 ДСТУ ISO 14377/IDF 168:2014 Молоко згущене консервоване. Визначення масової частки олова методом атомно-абсорбційної спектрометрії із застосуванням графітової печі (ISO 14377:2002, IDF 168:2002) [Текст]. - Чинний від 2015-05-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - IV, 7 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 7.Рубрикатор НБУВ: УДК: Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | СТ8405 ДСТУ ISO 14892/IDF 177:2009 Молоко знежирене сухе. Визначення вмісту вітаміну D методом високоефективної рідинної хроматографії (ISO 14892/IDF 177:2002, IDT) [Текст]. - Чинний від 2011-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - IV, 9 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 8.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |