Пошуковий запит: (<.>U=Л955.3<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 23
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | РА375383 Ворощук, Віктор Ярославович. Гідродинамічні процеси обробки сиркових мас в роторно-вихровому емульсорі [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Ворощук Віктор Ярославович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2010. - 21 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ДС121631 Ворощук, Віктор Ярославович. Гідродинамічні процеси обробки сиркових мас в роторно-вихровому емульсорі [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Ворощук Віктор Ярославович ; Терноп. нац. техн. ун-т ім. І. Пулюя. - Т., 2010. - 163 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 128-142.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | ВА855300 Савченко, О. А. Науково-практичні аспекти технології сиркових виробів із зерновими інгрідієнтами [Текст] : монографія / О. А. Савченко, О. О. Онопрійчук, О. В. Грек ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : Компринт, 2021. - 198 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-617-8184-04-9Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Онопрійчук, О. О.; Грек, О. В.; Національний університет біоресурсів і природокористування України
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ДС54253 Рыжкова, Таисия Николаевна. Повышение качества творога с использованием методов биотехнологии [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.19 / Рыжкова Таисия Николаевна ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1996. - 99 л.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинский гос. университет пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | ДС94205 Труфкати, Людмила Викторовна. Разработка биотехнологии комбинированных молочно-растительных продуктов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Труфкати Людмила Викторовна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2006. - 270 л.: рис. - Библиогр.: л. 160-186Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская национальная академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | ДС81107 Недобийчук, Татьяна Владимировна. Разработка технологии сушки творога во взвешенном слое [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Недобийчук Татьяна Владимировна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 2002. - 186 л. - Библиогр.: л. 137-152Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская гос. академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | РА346984 Труфкаті, Людмила Вікторівна. Розробка біотехнології комбінованих молочно-рослинних продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Труфкаті Людмила Вікторівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2006. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА442489 Рижкова, Таїсія Миколаївна. Розробка наукових основ ефективного використання козиного молока у біотехнологіях ферментованих білкових продуктів [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 03.00.20 / Рижкова Таїсія Миколаївна ; Нац. техн. ун-т України "Київ. політехн. ін-т ім. Ігоря Сікорського". - Київ, 2017. - 44 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського", національний технічний університет України
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | РА326520 Недобійчук, Тетяна Володимирівна. Розробка технології сушіння кисломолочного сиру в завислому шарі [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Недобійчук Тетяна Володимирівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2003. - 17 с.: рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | РА421118 Тимчук, Алла Вікторівна. Розроблення технології заморожених молочно-білкових сумішей з продуктами переробки пшениці [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Тимчук Алла Вікторівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2016. - 22 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | РА442818 Пшенична, Тетяна Володимирівна. Розроблення технології комплексного перероблення молока на концентрати білково-ягідні [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Пшенична Тетяна Володимирівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 21 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | ДС43591 Мордасов, Анатолий Григорьевич. Совершенствование процесса получения сухого обезжиренного творога [Текст] : дис...канд.техн.наук в виде науч.докл.:05.18.12;03.00.23 / Мордасов Анатолий Григорьевич ; Воронежский технологический ин-т. - Воронеж, 1994. - 24 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Воронежский технологический институт
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | РА361496 Гурський, Петро Васильович. Технологія паст закусочних на основі сиру кисломолочного нежирного [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Гурський Петро Васильович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008. - 17 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | ДС112142 Гурський, Петро Васильович. Технологія паст закусочних на основі сиру кисломолочного нежирного [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Гурський Петро Васильович ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008. - 353 арк. - Бібліогр.: арк. 334-353Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | ВА804817 Назаренко, Юлія Валентинівна. Технологія сиру кисломолочного дитячого харчування [Текст] : монографія / Ю. В. Назаренко, Н. А. Ткаченко ; Сум. нац. аграр. ун-т. - Суми : Мрія-1, 2016. - 187 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 160-187. - 100 прим. - ISBN 978-966-566-653-0Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Ткаченко, Наталія Андріївна; Сумський національний аграрний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | ДС145440 Онопрійчук, Олена Олександрівна. Удосконалення технології сиркових виробів із зерновими інгредієнтами [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Онопрійчук Олена Олександрівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2008. - 184, [20], 20 арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 154-178.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | РА360076 Онопрійчук, Олена Олександрівна. Удосконалення технології сиркових виробів із зерновими інгредієнтами [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Онопрійчук Олена Олександрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 22 с.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | РА367521 Кострицька, Олена Олександрівна. Удосконалення технології сиру кисломолочного із застосуванням високотемпературного оброблення молока [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Кострицька Олена Олександрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2009. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | ДС112283 Кострицька, Олена Олександрівна. Удосконалення технології сиру кисломолочного із застосуванням високотемпературного оброблення молока [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Кострицька Олена Олександрівна ; УААН, Технол. ін-т молока та м'яса. - К., 2009. - 174 арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 155-174.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Українська академія аграрних наук (Київ); Технологічний інститут молока та м'яса
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | ДС141317 Назаренко, Юлія Валентинівна. Удосконалення технології сиру кисломолочного для дитячого харчування [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Назаренко Юлія Валентинівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2012. - 222 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 175-202.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |