Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л927.1/9<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
|
1. | MFI3826/1-2 Feiss, Christine. Untersuchungen über die Qualität und die Reifung von Salami [Text] : Abh. / C. Feiss ; Eidgenössische Technische Hochschule Zürich. - Zürich : [б.в.], 1997. - 163 S.:Abb. - (Diss ETH ; 12221) 2 mfisheРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Eidgenössische Technische Hochschule Zürich
Видання зберігається у :
| 2. | ВС67270 Гам, Бернхард. Колбаса. Полная технология приготовления: сосиски, колбасы, паштеты, ветчина [Текст] / Бернхард Гам ; [пер. с нем. Е. Сухомлинова]. - Харьков : Клуб Семейного Досуга, 2020. - 127 с. : цв. ил. - Назва на корінці : Колбаса. - Пер. изд. : Würste, Sülzen, Pasteten. Traditionell und selbst gemacht / Bernhard Gahm. - Stuttgart, 2019. - 3200 прим. - ISBN 978-617-12-7642-0. - ISBN 978-3-8001-1290-6 (нем.)Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Сухомлинова, Елена (пер.); Gahm, Bernhard
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | РА448622 Жук, Вікторія Олександрівна. Розроблення технології реструктурованих шинкових виробів з підвищеною біологічною цінністю [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Жук Вікторія Олександрівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2021. - 24 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | РА433454 Старосельська, Анастасія Леонідівна. Комплексна оцінка якості та безпеки ковбасних виробів і напівфабрикатів січених [Текст] : автореф. дис. ... канд. вет. наук : 16.00.09 / Старосельська Анастасія Леонідівна ; Сум. нац. аграр. ун-т, Держ. служба України з питань безпечності харч. продуктів та захисту споживачів, Держ. наук.-контрол. ін-т біотехнології і штамів мікроорганізмів. - Суми, 2018. - 23 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Сумський національний аграрний університет; Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів; Державний науково-контрольний інститут біотехнології і штамів мікроорганізмів (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|