Пошуковий запит: (<.>U=Л927.1$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 37
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ДС44060 Пеньков, Анатолий Афанасьевич. Разработка технологии вареных колбасных изделий с радиопротекторными свойствами [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.04 / Пеньков Анатолий Афанасьевич ; Украинский ун-т пищевых технологий. - К., 1994. - 172 л.;прил. - л.:144-172Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинский университет пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ДС52019 Самойленко, Антоніна Анатоліївна. Товарознавча оцінка сардельок з молочним нежирним та молочно- соєвим сиром [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Самойленко Антоніна Анатоліївна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1996. - 169 л.; додат. - л.: 144-169Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський державний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | ДС52788 Пасічний, Василь Миколайович. Розробка технології комбінованих м'ясопродуктів заданого хімічного складу [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Пасічний Василь Миколайович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 155 л.+додат.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ДС91156 Страшинський, Ігор Мирославович. Удосконалення технології варених ковбасних виробів шляхом підвищення функціонально-технологічних властивостей сировини [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Страшинський Ігор Мирославович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 204 арк. - арк. 134-151Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | ДС101385 Мартинюк, Ірина Олександрівна. Удосконалення технології варених ковбасних виробів з використанням амаранту [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Мартинюк Ірина Олександрівна ; Львівська національна академія ветеринарної медицини ім. С.З.Гжицького. - Л., 2007. - 212 арк.: іл.+ дод. - арк. 158-175Рубрикатор НБУВ: Дод. точки доступу: Львівська національна академія ветеринарної медицини імені С. З. Гжицького
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | ДС107432 Фабіянська, Ірина Валентинівна. Розробка технології препаратів лактобацил і їх використання для виготовлення сирокопчених ковбас [Текст] : дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Фабіянська Ірина Валентинівна ; Одеський національний ун-т ім. І.І.Мечникова. - О., 2008. - 302 арк. - арк. 171-192Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеський національний університет імені І. І. Мечникова
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | ДС100462 Король, Цвітана Олександрівна. Розробка бактеріального препарату для ферментованих м'ясних продуктів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Король Цвітана Олександрівна ; УААН, Технологічний ін-т молока та м'яса. - К., 2007. - 223 арк. - арк. 158-183Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Технологічний інститут молока та м'яса; УААН; Технологічний інститут молока та м'яса
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА293659 Самойленко, Антоніна Анатоліївна. Товарознавча оцінка сардельок з молочним нежирним та молочно- соєвим сиром [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Самойленко Антоніна Анатоліївна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1996. - 26 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський державний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | РА293981 Пасічний, Василь Миколайович. Розробка технології комбінованих м'ясопродуктів заданого хімічного складу [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Пасічний Василь Миколайович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 23 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | РА337054 Страшинський, Ігор Мирославович. Удосконалення технології варених ковбасних виробів шляхом підвищення функціонально-технологічних властивостей сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Страшинський Ігор Мирославович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 21 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | РА349492 Мартинюк, Ірина Олександрівна. Удосконалення технології варених ковбасних виробів з використанням амаранту [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Мартинюк Ірина Олександрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 21 с.Рубрикатор НБУВ: Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | РА349073 Король, Цвітана Олександрівна. Розробка бактеріального препарату для ферментованих м'ясних продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Король Цвітана Олександрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 21 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | РА366333 Красногрудов, Олександр Васильович. Процес виробництва варених ковбас з використанням високого тиску [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Красногрудов Олександр Васильович ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2009. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | РА357516 Фабіянська, Ірина Валентинівна. Розробка технології препаратів лактобацил і їх використання для виготовлення сирокопчених ковбас [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Фабіянська Ірина Валентинівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2008. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | ВА630139 Брауэр, Хорст. Технология изготовления вареных колбас [Текст] : технологическое руководство по куттерованию, окрашиванию и органолептической оценке вареных колбас / Х. Брауэр ; пер. с нем. З. З. Улицкий, Л. Н. Бондарь. - К. : Техніка, 2002. - 104 с.: ил. - ISBN 966-575-080-1. - ISBN 1433-8149. - ISBN 3-87150-616-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Улицкий, З. З. (пер. с нем.); Бондарь, Л. Н. (пер. с нем.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | СТ2113 ДСТУ 4427:2005 Ковбаси сирокопчені та сиров'ялені; Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Г. Єресько [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - 18 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Єресько, Г (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | СТ2369 ДСТУ 4433:2005 Ковбаси смажені. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. А. Плотницька [та ін.]. - Офіц. вид. - На заміну РСТ УРСР 1840-84 (зі скасуванням в Україні ГОСТ 16351-86 в частині смажених ковбас); Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 13 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Плотницька, А (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | РА378899 Холодова, Ольга Юріївна. Формування споживних властивостей варених ковбасних виробів з використанням зернобобової сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Холодова Ольга Юріївна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2011. - 19 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | MFI3826/1-2 Feiss, Christine. Untersuchungen über die Qualität und die Reifung von Salami [Text] : Abh. / C. Feiss ; Eidgenössische Technische Hochschule Zürich. - Zürich : [б.в.], 1997. - 163 S.:Abb. - (Diss ETH ; 12221) 2 mfisheРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Eidgenössische Technische Hochschule Zürich
Видання зберігається у :
|
20. | ДС121391 Холодова, Ольга Юріївна. Формування споживних властивостей варених ковбасних виробів з використанням зернобобової сировини [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Холодова Ольга Юріївна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2010. - 286 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 144-181.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |