Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (6)Реферативна база даних (68)
Пошуковий запит: (<.>U=Л927.1$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 37
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
РА293659
Самойленко, Антоніна Анатоліївна.
Товарознавча оцінка сардельок з молочним нежирним та молочно- соєвим сиром [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Самойленко Антоніна Анатоліївна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1996. - 26 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський державний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА293981
   Пасічний, Василь Миколайович.
Розробка технології комбінованих м'ясопродуктів заданого хімічного складу [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Пасічний Василь Миколайович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 23 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА337054
Страшинський, Ігор Мирославович.
Удосконалення технології варених ковбасних виробів шляхом підвищення функціонально-технологічних властивостей сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Страшинський Ігор Мирославович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 21 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА349492
Мартинюк, Ірина Олександрівна.
Удосконалення технології варених ковбасних виробів з використанням амаранту [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Мартинюк Ірина Олександрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 21 с.

Рубрикатор НБУВ:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА349073
Король, Цвітана Олександрівна.
Розробка бактеріального препарату для ферментованих м'ясних продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Король Цвітана Олександрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 21 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА357516
Фабіянська, Ірина Валентинівна.
Розробка технології препаратів лактобацил і їх використання для виготовлення сирокопчених ковбас [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Фабіянська Ірина Валентинівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2008. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
РА366333
Красногрудов, Олександр Васильович.
Процес виробництва варених ковбас з використанням високого тиску [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Красногрудов Олександр Васильович ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2009. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
РА378899
Холодова, Ольга Юріївна.
Формування споживних властивостей варених ковбасних виробів з використанням зернобобової сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Холодова Ольга Юріївна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2011. - 19 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
РА389363
Квасніков, Андрій Анатолійович.
Розробка та комплексна оцінка варених ковбас з цільовими біфункціональними модулями [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Квасніков Андрій Анатолійович ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2012. - 22 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
РА395631
Будник, Ніна Василівна.
Удосконалення технології варених ковбас з кістковою пастою [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Будник Ніна Василівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 22 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
РА409588
Галенко, Олег Олександрович.
Розроблення технології білково-мінерального збагачувача геродієтичного для м'ясних виробів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Галенко Олег Олександрович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2014. - 21 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
РА416713
Леонова, Богдана Ігорівна.
Розробка біотехнології варених ковбас із застосуванням молочнокислих та денітрифікуючих мікроорганізмів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 03.00.20 / Леонова Богдана Ігорівна ; Кабінет Міністрів України, Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ, 2015. - 22 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Україна. Кабінет Міністрів; Національний університет біоресурсів і природокористування України (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
РА433454
Старосельська, Анастасія Леонідівна.
Комплексна оцінка якості та безпеки ковбасних виробів і напівфабрикатів січених [Текст] : автореф. дис. ... канд. вет. наук : 16.00.09 / Старосельська Анастасія Леонідівна ; Сум. нац. аграр. ун-т, Держ. служба України з питань безпечності харч. продуктів та захисту споживачів, Держ. наук.-контрол. ін-т біотехнології і штамів мікроорганізмів. - Суми, 2018. - 23 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Сумський національний аграрний університет; Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів; Державний науково-контрольний інститут біотехнології і штамів мікроорганізмів (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
РА441261
Полумбрик, Манєфа Миколаївна.
Удосконалення технології варених ковбас з використанням композицій на основі тваринного білка "Білкозин" [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Полумбрик Манєфа Миколаївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 24 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
РА443607
Горбач, Олександр Ярославович.
Розробка технології варених ковбасних виробів із комплексом тваринних білків і харчових волокон [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Горбач Олександр Ярославович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 22 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
РА447251
Фурсік, Оксана Петрівна.
Удосконалення технології варених ковбасних виробів з використанням білоквмісних композицій [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Фурсік Оксана Петрівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2020. - 25 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
РА448622
Жук, Вікторія Олександрівна.
Розроблення технології реструктурованих шинкових виробів з підвищеною біологічною цінністю [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Жук Вікторія Олександрівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2021. - 24 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
РА448549
Желуденко, Юлія Володимирівна.
Удосконалення технології виробництва і зберігання сосисок варених [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Желуденко Юлія Володимирівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2021. - 25 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
РА448714
Корець, Лідія Іванівна.
Удосконалення технології варених ковбас з рослинними добавками [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Корець Лідія Іванівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2021. - 23 с. : табл., рис.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
ДС44060
Пеньков, Анатолий Афанасьевич.
Разработка технологии вареных колбасных изделий с радиопротекторными свойствами [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.04 / Пеньков Анатолий Афанасьевич ; Украинский ун-т пищевых технологий. - К., 1994. - 172 л.;прил. - л.:144-172

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Украинский университет пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського