Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (6)Реферативна база даних (68)
Пошуковий запит: (<.>U=Л927.1$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 37
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
MFI3826/1-2
Feiss, Christine.
Untersuchungen über die Qualität und die Reifung von Salami [Text] : Abh. / C. Feiss ; Eidgenössische Technische Hochschule Zürich. - Zürich : [б.в.], 1997. - 163 S.:Abb. - (Diss ETH ; 12221)
2 mfishe

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Eidgenössische Technische Hochschule Zürich

Видання зберігається у :

2.
ВА630139
Брауэр, Хорст.
Технология изготовления вареных колбас [Текст] : технологическое руководство по куттерованию, окрашиванию и органолептической оценке вареных колбас / Х. Брауэр ; пер. с нем. З. З. Улицкий, Л. Н. Бондарь. - К. : Техніка, 2002. - 104 с.: ил. - ISBN 966-575-080-1. - ISBN 1433-8149. - ISBN 3-87150-616-8

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Улицкий, З. З. (пер. с нем.); Бондарь, Л. Н. (пер. с нем.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА395631
Будник, Ніна Василівна.
Удосконалення технології варених ковбас з кістковою пастою [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Будник Ніна Василівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 22 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ДС150036
Будник, Ніна Василівна.
Удосконалення технології варених ковбас з кістковою пастою [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Будник Ніна Василівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2013. - 264 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 158-180.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
СТ6896
ДСТУ 7382:2013

Вироби ковбасні та продукти зі свинини варені. Метод визначення залишкової активності кислої фосфатази [Текст]. - Чинний від 2014-03-01. - К. : Мінекономрозвитку України, 2013. - III, 7 с. : рис. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА409588
Галенко, Олег Олександрович.
Розроблення технології білково-мінерального збагачувача геродієтичного для м'ясних виробів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Галенко Олег Олександрович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2014. - 21 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ВС67270
Гам, Бернхард.
Колбаса. Полная технология приготовления: сосиски, колбасы, паштеты, ветчина [Текст] / Бернхард Гам ; [пер. с нем. Е. Сухомлинова]. - Харьков : Клуб Семейного Досуга, 2020. - 127 с. : цв. ил. - Назва на корінці : Колбаса. - Пер. изд. : Würste, Sülzen, Pasteten. Traditionell und selbst gemacht / Bernhard Gahm. - Stuttgart, 2019. - 3200 прим. - ISBN 978-617-12-7642-0. - ISBN 978-3-8001-1290-6 (нем.)

Рубрикатор НБУВ:
 Л997 
УДК:
 641.5 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Сухомлинова, Елена (пер.); Gahm, Bernhard

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
РА443607
Горбач, Олександр Ярославович.
Розробка технології варених ковбасних виробів із комплексом тваринних білків і харчових волокон [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Горбач Олександр Ярославович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 22 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
РА448549
Желуденко, Юлія Володимирівна.
Удосконалення технології виробництва і зберігання сосисок варених [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Желуденко Юлія Володимирівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2021. - 25 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
РА448622
Жук, Вікторія Олександрівна.
Розроблення технології реструктурованих шинкових виробів з підвищеною біологічною цінністю [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Жук Вікторія Олександрівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2021. - 24 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
ВА756133
Кайнаш, Алла Петрівна.
Товарознавча характеристика ковбасних виробів з рослинними добавками [Текст] : монографія / А. П. Кайнаш ; Вищ. навч. закл. Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). - Полтава : ПУЕТ, 2011. - 141 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 125-141. - 300 прим. - ISBN 978-966-184-175-7

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
"Полтавський університет економіки і торгівлі", вищий навчальний заклад Укоопспілки; Укоопспілка

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ДС147557
Квасніков, Андрій Анатолійович.
Розробка та комплексна оцінка варених ковбас з цільовими біфункціональними модулями [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Квасніков Андрій Анатолійович ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2012. - 167, 22, [64] арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 150-167.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
РА389363
Квасніков, Андрій Анатолійович.
Розробка та комплексна оцінка варених ковбас з цільовими біфункціональними модулями [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Квасніков Андрій Анатолійович ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2012. - 22 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
СТ2113
ДСТУ 4427:2005

Ковбаси сирокопчені та сиров'ялені; Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Г. Єресько [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - 18 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Єресько, Г (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
СТ2369
ДСТУ 4433:2005

Ковбаси смажені. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. А. Плотницька [та ін.]. - Офіц. вид. - На заміну РСТ УРСР 1840-84 (зі скасуванням в Україні ГОСТ 16351-86 в частині смажених ковбас); Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 13 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Плотницька, А (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
РА448714
Корець, Лідія Іванівна.
Удосконалення технології варених ковбас з рослинними добавками [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Корець Лідія Іванівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2021. - 23 с. : табл., рис.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
РА349073
Король, Цвітана Олександрівна.
Розробка бактеріального препарату для ферментованих м'ясних продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Король Цвітана Олександрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 21 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
ДС100462
Король, Цвітана Олександрівна.
Розробка бактеріального препарату для ферментованих м'ясних продуктів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Король Цвітана Олександрівна ; УААН, Технологічний ін-т молока та м'яса. - К., 2007. - 223 арк. - арк. 158-183

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Технологічний інститут молока та м'яса; УААН; Технологічний інститут молока та м'яса

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
ДС138146
Красногрудов, Александр Васильевич.
Процесс производства вареных колбас с использованием высокого давления [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Красногрудов Александр Васильевич ; Донец. нац. ун-т экономики и торговли им. Михаила Туган-Барановского. - Донецьк, 2009. - 230 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 164-181.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецкий национальный университет экономики и торговли имени Михаила Туган-Барановского (Кривой Рог)

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
РА366333
Красногрудов, Олександр Васильович.
Процес виробництва варених ковбас з використанням високого тиску [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Красногрудов Олександр Васильович ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2009. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського