Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л865.3$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
|
1. | РА345603 Своєволіна, Галина Василівна. Удосконалення технології заварних пряників [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Своєволіна Галина Василівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | РА381860 Бодак, Михайло Петрович. Дослідження споживних властивостей, якості і збереженості пряників поліпшеного складу [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Бодак Михайло Петрович ; Львів. комерц. акад. - Л., 2011. - 24 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Львівська комерційна академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | ДС94103 Своєволіна, Галина Василівна. Удосконалення технології заварних пряників [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Своєволіна Галина Василівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 248 арк.: рис., табл. - арк. 182-201Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | ДС127487 Бодак, Михайло Петрович. Дослідження споживних властивостей, якості і збереженості пряників поліпшеного складу [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Бодак Михайло Петрович ; Укоопспілка, Львів. комерц. акад. - Л., 2011. - 247 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 213-247.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Укоопспілка; Львівська комерційна академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|