Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л812.22$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
|
1. | РА335682 Федорів, Віктор Михайлович. Дослідження процесу просіювання сипких матеріалів з метою удосконалення конструкцій просіювачів і збільшення ефективності їх роботи [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / В.М.Федорів ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | РА409589 Фалько, Олександр Леонідович. Наукове обґрунтування процесу фракціонування рослинної сировини [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Фалько Олександр Леонідович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2014. - 46 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | ДС91025 Федорів, Віктор Михайлович. Дослідження процесу просіювання сипких матеріалів з метою удосконалення конструкцій просіювачів і збільшення ефективності їх роботи [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Федорів Віктор Михайлович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 159 арк.: рис. - арк. 121-135Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
| 4. | Р106312 Обладнання для просіювання сипких матеріалів у харчовій промисловості [Текст] : конспект лекцій з дисципліни "Технологічне обладнання харчових виробів" для студ. спец. 6.090200 "Обладнання переробних і харчових виробництв" ден. і заоч. форм навч. / О. В. Ковальов [та ін.] ; Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2002. - 45 с.: рис. - Бібліогр.: с. 44Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Ковальов, Олександр Володимирович; Ковбаса, Володимир Миколайович; Аністатенко, Володимир Олексійович; Лісовенко, Олексій Тимофійович; Федорів, Віктор Михайлович; Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|