Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л80-3<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 19
Представлено документи з 1 до 19
|
1. | РА292442сл Вовнянко, Євгенія Кононівна. Розробка біотехнології харчових добавок з радіозахісними властивостями на основі безвідходної переробки дріжджів Saccharomyces cerevisiae [Текст] : автореф. дис... д-ра біол. наук: 03.00.23 / Вовнянко Євгенія Кононівна ; НАН України, Інститут біохімії ім. О.В.Палладіна. - К., 1996. - 45 с. Для сл. користуванняРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національна академія наук України; Інститут біохімії імені О. В. Палладіна (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | РА327267 Кігель, Наталя Федорівна. Технології бактеріальних препаратів для функціональних продуктів і біологічно активних добавок [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 03.00.20 / Кігель Наталя Федорівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 41 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | РА364385 Хассан, Е.А. Рамадан. Удосконалення способу виділення рослинних ліпаз та їх застосування в технологіях харчових продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Хассан Е.А. Рамадан ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2009. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | РА422015 Василюк, Ольга Миколаївна. Пробіотичні властивості штамів Lactobacillus plantarum ендемічних ферментованих продуктів України [Текст] : автореф. дис. ... канд. біол. наук : 03.00.07 / Василюк Ольга Миколаївна ; Нац. акад. наук України, Ін-т мікробіології і вірусології ім. Д. К. Заболотного. - Київ, 2016. - 22 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національна академія наук України; Інститут мікробіології і вірусології імені Д. К. Заболотного (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | РА452832 Облап, Руслан Васильович. Методологія молекулярно-генетичного оцінювання сільськогосподарської продукції [Текст] : автореф. дис. ... д-ра с.-г. наук : 03.00.15 / Облап Руслан Васильович ; Нац. акад. аграр. наук України, Ін-т розведення і генетики тварин ім. М. В. Зубця. - с. Чубинське Київ. обл., 2021. - 44 с. : рис., табл. Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національна академія аграрних наук України (Київ); Інститут розведення і генетики тварин імені М. В. Зубця (Чубинське)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | ДС50966сл Вовнянко, Евгения Кононовна. Разработка биотехнологии пищевых добавок с радиозащитными свойствами на основе безотходной переработки дрожжей Saccharomyces cerevisiae [Текст] : дис... д-ра биол. наук: 03.00.23 / Вовнянко Евгения Кононовна ; Украинский НИИ спирта и биотехнологии пищевых продуктов. - К., 1996. - 281 л.+прил.82л. Для сл. пользования.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинский НИИ спирта и биотехнологии пищевых продуктов
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. | ДС81084 Кігель, Наталя Федорівна. Технології бактеріальних препаратів для функціональних продуктів і біологічно активних добавок [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 03.00.20 / Кігель Наталя Федорівна ; УААН, Технологічний ін-т молока та м'яса. - К., 2003. - 425 арк.: рис. - арк. 288-332Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: УААН; Технологічний інститут молока та м'яса
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. | ДС111837 Хассан, Е. А. Рамадан Усовершенствование способа выделения растительных липаз и их применение в технологиях пищевых продуктов [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 03.00.20 / Хассан Е. А. Рамадан ; Одес. нац. акад. пищевых технологий. - О., 2009. - 164 л. : рис., табл. - Библиогр.: л. 136-154.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская национальная академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 9. | ДС141040 Волнянська, Олена Вікторівна. Іонометрія деяких нітрогенвмісних органічних харчових добавок в промисловій продукції [Текст] : дис. ... канд. хім. наук : 02.00.02 / Волнянська Олена Вікторівна ; Держ. ВНЗ "Укр. держ. хім.-технол. ун-т". - Дніпропетровськ, 2014. - 170 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 152-168.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: "Український державний хіміко-технологічний університет", державний вищий навчальний заклад (Дніпропетровськ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 10. | Р81052 Кир'яченко, Сергій Петрович. Використання біомаси Spirulina platensis на кормові та харчові цілі [Текст] : огляд зарубіж. л-ри / С. П. Кир'яченко, Л. С. Прокопенко ; УААН, Ін-т кормів. - Черкаси. - [Б. м.] : [б.в.], 1995. - 44 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Прокопенко, Леонід Сергійович; Українська академія аграрних наук (Київ)Інститут кормів (Вінниця)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 11. | ВА615296 Исупов, Владимир Павлович. Пищевые добавки и пряности. История, состав и применение [Текст] / В. П. Исупов. - СПб. : ГИОРД, 2000. - 168 с. - Библиогр.: с.168-169. - ISBN 5-901065-28-XРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 12. | ВС35657 Люк, Эрих. Консерванты в пищевой промышленности. Свойства и применение [Текст] / Э. Люк, М. Ягер ; пер. с нем. Л. А. Сарафанова ; науч. ред. М. Н. Пульцин. - 3.изд. - СПб. : ГИОРД, 2000. - 256 с. - Библиогр.: 222-255. - ISBN 5-901065-32-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Ягер, Мартин; Пульцин, М. Н. (науч. ред.); Сарафанова, Л. А. (пер. с нем.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 13. | MFI4243/1-2 Alba Perez, Ana. Enhanced microbial production of natural flavors via in-situ product adsorption [Text] : diss. / A. Alba Perez ; Swiss Federal Institute of Technology Zürich. - Zürich : [б.в.], 2001. - 161 p.: fig. - (ETH-DISS ; 14074) 2 mfisheРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Swiss Federal Institute of Technology Zürich
Видання зберігається у :
| 14. | ВА638479 Рудавська, Ганна Богданівна. Наукові підходи та практичні аспекти оптимізації асортименту продуктів спеціального призначення [Текст] / Г. Б. Рудавська [и др.] ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : КНТЕУ, 2002. - 371 с. - Бібліогр.: с. 309-338. - ISBN 966-629-052-9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Тищенко, Євгенія Василівна; Притульська, Наталія Володимирівна; Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 15. | ІВ215335 Inoue, Takashi. Diacetyl in fermented foods and beverages [Text] / Takashi Inoue. - St. Paul, Minnesota : American soc. of brewing chemists, 2008. - VIII, 139 p. : fig., tab. - Бібліогр. в кінці ст. - ISBN 978-1-881696-15-5Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 16. | АО269836 Липкан, Андрей Георгиевич. Аир - лекарственное и пищевое растение [Текст] : история, пищевое применение, профилактика и лечение заболеваний / Липкан Андрей Георгиевич, Липкан Георгий Николаевич. - 2-е изд., доп. и испр. - К. : [б. и.], 2012. - 148 с. : табл. - Бібліогр.: с. 141-145. - 200 прим. - ISBN 978-617-530-134-0Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Липкан, Георгий Николаевич
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 17. | ВА785356 Технологія харчових продуктів із заданими властивостями на основі вторинної молочної та рослинної сировини [Текст] : монографія / Гніцевич В. А. [та ін.] ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського, Каф. технології в ресторан. госп-ві. - Донецьк : Донбас, 2014. - 336 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-617-638-284-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Никифоров, Радіон Петрович; Федотова, Неля Анатоліївна; Кравченко, Наталя Вікторівна; Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського. Кафедра технології в ресторанному господарстві
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 18. | Р128118 Безпечність харчових продуктів [Текст] : завдання до контрол. роботи для ф-ту заоч. освіти напряму підгот. 6.030510 "Товарознавство і торговельне підприємництво" / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад.: Сирохман І. В., Гирка О. І.]. - Львів : Вид-во Львів. комерц. акад., 2015. - 19 с. : табл. - Бібліогр.: с. 17. - 100 прим.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Сирохман, І. В. (уклад.); Гирка, О. І. (уклад.); Укоопспілка; Львівська комерційна академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 19. | ІВ221255 Evaluation of certain food additives [Text] : 79th rep. of the Joint FAO/WHO expert Comm. on food additives / Food and agriculture organization of the UN, WHO. - Geneva : WHO, 2015. - X, 124 p. : tab. - (WHO Technical Report Series , ISSN 0512-3054 ; 990). - Бібліогр.: с. 101-113. - ISBN 978-92-4-120990-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Food and agriculture organization of the United Nations; World health organization; Joint FAO/WHO expert committee on food additives; Joint FAO/WHO expert committee on food additives. Meeting (79 ; 2014 ; Geneva)
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
|
|
|