Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>A=Сусол Н$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
|
1. | ВС71318 Технології продуктів оздоровчого харчування [Текст] : монографія / [М. Я. Бомба та ін.] ; за ред. д-ра с.-г. наук, проф. М. Я. Бомби ; Львів. нац. ун-т ім. Івана Франка. - Львів : ЛНУ ім. Івана Франка, 2023. - 336 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 304-335 та в кінці розд. - 50 прим. - ISBN 978-617-10-0791-8Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Бомба, Мирослав Ярославович; Вівчарук, Ольга Миколаївна; Жиліщич, Юстина Василівна; Кректун, Богдан Васильович; Лотоцька-Дудик, Уляна Богданівна; Майкова, Світлана Віталіївна; Макогін, Ганна Василівна; Максимець, Олександра Богданівна; Маслійчук, Ольга Богданівна; Пандяк, Ігор Григорович; Петлін, Ірина Володимирівна; Сливка, Наталія Богданівна; Сусол, Наталія Ярославівна; Федина, Лариса Олександрівна; Бомба, Мирослав Ярославович (ред.); Львівський національний університет імені Івана Франка
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | ВА856320 Майкова, Світлана Віталіївна. Основи барної справи та робота сомельє [Текст] : навч. посіб. / Світлана Майкова, Ольга Маслійчук, Наталія Сусол ; Львів. нац. ун-т ім. Івана Франка. - Київ : Піча Ю. В. [вид.], 2022. - 123 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 122-123. - ISBN 978-966-96914-9-1Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Маслійчук, Ольга Богданівна; Сусол, Наталія Ярославівна; Львівський національний університет імені Івана Франка
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | ВА859865 Майкова, Світлана Віталіївна. Барна справа та мистецтво бариста [Текст] : навч. посіб. / Світлана Майкова, Ольга Маслійчук, Наталія Сусол ; Львів. нац. ун-т ім. Івана Франка. - Київ : Каравела, 2022. - 167 с. : іл., табл. - Бібліогр.: с. 165-167. - ISBN 978-966-8019-40-1Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Маслійчук, Ольга Богданівна; Сусол, Наталія Ярославівна; Львівський національний університет імені Івана Франка
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | ВА848196 Організація готельно-ресторанної справи [Текст] : навч. посіб. : [для закл. вищ. освіти] / [Брич В. Я. та ін.] ; за заг. ред. д-ра екон. наук, проф. В. Я. Брича ; Тернопіл. нац. екон. ун-т. - Київ : Ліра-К, 2020. - 482, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 472-482. - 300 прим. - ISBN 978-617-7844-16-6Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Анотація: У навчальному посібнику розкриті основні концепції організації обслуговування в готелях та ресторанах, які формуються на основі теоретичних і практичних принципах організації обслуговування гостей. Сучасні аспекти організації обслуговування в готельному та ресторанному бізнесі відповідають новітнім вимогам та міжнародним стандартам “введення” бізнесу. У розділах розглянуто особливості організації обслуговування у готельних та ресторанних закладах, досліджено внутрішню структуру готельно-ресторанного бізнесу та проаналізовано можливості підвищення якості обслуговування клієнтів за рахунок використання висококвалі¬фікованого персоналу та раціонального управління людськими ресурсами. Навчальний посібник призначений для студентів, які навчаються за спеціальністю 241 “Готельно-ресторанна справа”, а також може бути корисним викладачам, спеціалістам-практикам.
Дод. точки доступу: Брич, В. Я.; Банєва, І. О.; Барна, М. Ю.; Божук, Т. І.; Галиш, Н. А.; Гунько, С. І.; Гугул, О. Я.; Горєлков, Д. В.; Гуменюк, Ю. П.; Даниленко-Кульчицька, В. А.; Дорош, Ю. С.; Заячковська, Г. А.; Кушнірук, Т. В.; Мельник, І. М.; Мазур, В. С.; Нагара, М. Б.; Рутинський, М. Й.; Сусол, Н. Я.; Охота, В. І.; Паньків, Н. Є.; Піюренко, І. О.; Поплавська, І. В.; Теодорович, Л. В.; Терешкін, О. Г.; Тибінь, А. М.; Турчин, Л. Я.; Брич, В. Я. (ред.); Тернопільський національний економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | ВА860964 Загальні технології харчових виробництв [Текст] : навч. посіб. / [М. Я. Бомба та ін.] ; за заг. ред. д-ра с.-г. наук, проф. М. Я. Бомби. - Львів : Ліга-Прес, 2018. - 409 с. : табл., рис. - Бібліогр.: с. 403-409. - 300 прим. - ISBN 978-617-397-211-5Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Бомба, Мирослав Ярославович; Джурик, Надія Роман-Йосипівна; Дячок, Василь Володимирович; Кректун, Богдан Васильович; Лозовецька, Валентина Терентіївна; Майкова, Світлана Віталіївна; Максимець, Олександра Богданівна; Сусол, Наталія Ярославівна; Турчин, Ірина Миронівна; Шах, Андрій Євгенович; Бомба, Мирослав Ярославович (ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | ВА803025 Сусол, Наталія Ярославівна. Організація виробничої діяльності в закладах ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. / Н. Я. Сусол. - Львів : Галицька Видавнича Спілка, 2015. - 315 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 291-296. - ISBN 978-617-7363-05-6Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. | ДС108345 Сусол, Наталія Ярославівна. Науково-технічні засади вдосконалення нормативного забезпечення якості послуг закладів ресторанного господарства [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.01.02 / Сусол Наталія Ярославівна ; Національний ун-т "Львівська політехніка". - Л., 2008. - 176 арк. - арк. 140-152Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет "Львівська політехніка" (Львів)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. | РА358236 Сусол, Наталія Ярославівна. Науково-технічні засади вдосконалення нормативного забезпечення якості послуг закладів ресторанного господарства [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.01.02 / Сусол Наталія Ярославівна ; Національний ун-т "Львівська політехніка". - Л., 2008. - 21 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет "Львівська політехніка" (Львів)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|