Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (9)Наукова періодика України (2)
Пошуковий запит: (<.>A=Рибачук-Ярова Т$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
1.
Р109791

Планування діяльності підприємства [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни, проведення практ. занять та викон. контр. робіт для студ. спец. 6.050100 "Економіка підприємства" напряму 0501 "Економіка і підприємництво" усіх форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Т. В. Рибачук-Ярова. - К. : НУХТ, 2006. - 38 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Рибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ВА717745

Ділова митна документація [Текст] : метод. вказ. до вивч. дисципліни для студ. спец. 6.050200 "Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності" спеціалізація "Менеджмент митної системи" напряму підгот. 0502 "Менеджмент" ден. форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Т. В. Рибачук-Ярова. - К. : НУХТ, 2006. - 55 с. - Бібліогр.: с. 52-55

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Рибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ВА798482

Теоретико-методичні основи аналізу та оцінки господарського ризику підприємств харчової промисловості [Текст] : монографія / [Скопенко Н. С. (керівник авт. кол.) та ін.] ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : Кондор, 2015. - 477 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-617-7278-43-5

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:
  

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Скопенко, Н. С.; Рибачук-Ярова, Т. В.; Федулова, І. В.; Бойко, І. А.; Іванюта, Т. М.; Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського