Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>A=Рибачук-Ярова Т$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
|
1. | Р109791 Планування діяльності підприємства [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни, проведення практ. занять та викон. контр. робіт для студ. спец. 6.050100 "Економіка підприємства" напряму 0501 "Економіка і підприємництво" усіх форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Т. В. Рибачук-Ярова. - К. : НУХТ, 2006. - 38 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Рибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | ВА717745 Ділова митна документація [Текст] : метод. вказ. до вивч. дисципліни для студ. спец. 6.050200 "Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності" спеціалізація "Менеджмент митної системи" напряму підгот. 0502 "Менеджмент" ден. форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Т. В. Рибачук-Ярова. - К. : НУХТ, 2006. - 55 с. - Бібліогр.: с. 52-55Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Рибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | ВА798482 Теоретико-методичні основи аналізу та оцінки господарського ризику підприємств харчової промисловості [Текст] : монографія / [Скопенко Н. С. (керівник авт. кол.) та ін.] ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : Кондор, 2015. - 477 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-617-7278-43-5Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Скопенко, Н. С.; Рибачук-Ярова, Т. В.; Федулова, І. В.; Бойко, І. А.; Іванюта, Т. М.; Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|