Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (5)Наукова періодика України (22)
Пошуковий запит: (<.>A=Пересічна С$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
1.
ДС65512
Пересічна, Світлана Михайлівна.
Товарознавча оцінка кров'яних ковбас та м'ясних кулінарних виробів з використанням чорного харчового альбуміну [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Пересічна Світлана Михайлівна ; Київський держ. торговельно-економічний ун-т. - К., 2000. - 279 арк.: рис. - арк. 158-183.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський державний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА310670
Пересічна, Світлана Михайлівна.
Товарознавча оцінка кров'яних ковбас та м'ясних кулінарних виробів з використанням чорного харчового альбуміну [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Пересічна Світлана Михайлівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 2000. - 18 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський державний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ВА705264

Технологія продуктів харчування функціонального призначення [Текст] : монографія / М. І. Пересічний [та ін.] ; ред. М. І. Пересічний ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : [б.в.], 2008. - 718 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 584. - ISBN 966-629-344-7

Рубрикатор НБУВ:
 Р123 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Пересічний, Михайло Іванович; Кравченко, Михайло Федорович; Федорова, Діна Володимирівна; Кандалей, Ольга Валентинівна; Пересічна, Світлана Михайлівна; Пересічний, Михайло Іванович (ред.); Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВА748415

Основи раціонального і лікувального харчування [Текст] : навч. посіб. / [П. О. Карпенко та ін.] ; за заг. ред. д-ра мед. наук, проф. П. О. Карпенка ; Київ. нац. торгов.-екон. ун-т. - К. : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2011. - 504 с. : табл. - Бібліогр.: с. 502-503. - 1000 прим. - ISBN 978-966-629-503-6

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Карпенко, Петро Олександрович; Пересічна, Світлана Михайлівна; Грищенко, Ігор Миколайович; Мельничук, Надія Олександрівна; Карпенко, Петро Олександрович (заг. ред.); Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ВС55905

Технологія харчових продуктів функціонального призначення [Текст] : монографія / [А. А. Мазаракі та ін.] ; за ред. д-ра техн. наук, проф. М. І. Пересічного ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - 2-ге вид., переробл. та допов. - К. : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2012. - 1115 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 500 прим. - ISBN 978-966-629-532-6

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Мазаракі, Анатолій Антонович; Пересічний, Михайло Іванович; Кравченко, Михайло Федорович; Карпенко, Петро Олександрович; Пересічна, Світлана Михайлівна; Пересічний, Михайло Іванович (ред.); Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ВА812623

Збірник рецептур кулінарної продукції і напоїв (технологічних карт) для харчування дітей у дошкільних навчальних закладах [Текст] / [М. І. Пересічний та ін.] ; за заг. ред. д-ра техн. наук, проф. М. І. Пересічного ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т, Нац. ун-т харч. технологій, ДУ "Ін-т гігієни і мед. екології ім. О. М. Марзеєва НАМНУ". - Київ : АртЕк, 2015. - 715 с. : іл. - 300 прим. - ISBN 978-617-7264-09-4

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Пересічний, М. І.; Корзун, В. Н.; Карпенко, П. О.; Пересічна, С. М.; Гриненко, І. Г.; Пересічний, М. І. (ред.); Київський національний торговельно-економічний університет; Національний університет харчових технологій (Київ); Національна академія медичних наук України (Київ); "Інститут гігієни і медичної екології ім. О. М. Марзеєва", державна установа

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського