Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (1)
Пошуковий запит: (<.>AT=Олексенко Підвищення конкурентоспроможності м'ясопереробних підприємств$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
   
Олексенко Р.І. 
Підвищення конкурентоспроможності м'ясопереробних підприємств : автореф. дис... канд. екон. наук: 08.00.04 / Р.І. Олексенко ; Харк. нац. аграр. ун-т ім. В.В.Докучаєва. — Х., 2008. — 20 с. — укp.

Обгрунтовано науково-методологічні засади та практичні рекомендації щодо підвищення конкурентоспроможності м'ясопереробних підприємств. Проаналізовано та систематизовано теорії стосовно конкурентції та визначення її ролі в аграрному секторі економіки. Запропоновано визначення конкурентоспроможності продукції та конкурентоспроможності підприємства. Виявлено та систематизовано фактори конкурентоспроможності продукції та підприємства. Визначено характерні тенденції розвитку м'ясопереробних підприємств. Визначено характерні тенденції їх розвитку. Висвітлено вплив зовнішніх чинників на гостроту конкуренції м'ясопереробних підприємств. Оцінено інтенсивність даного явища. Удосконалено методичні підходи до оцінювання конкурентоспроможності даних підприємств. Визначено напрями, що формують організаційно-економічні засади забезпечення їх конкурентоспроможності. Розроблено основні напрями її підвищення.

  Завантажити


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.751.21-13 +
Шифр НБУВ: РА360657


Рубрики:

Географічні рубрики:
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського