Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (59)Журнали та продовжувані видання (1)Реферативна база даних (47)
Пошуковий запит: (<.>U=П65-451.8$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
1.

Бегма Н.А. Використання побічних продуктів переробки зерна кукурудзи і гірчиці в годівлі свиней : автореф. дис... канд. с.-г. наук: 06.02.02. — Л., 2009. — 22 с. — укp.

Рубрики:
2.

Кропивка С.Й. Відгодівельні і м'ясні якості свиней при згодовуванні кормових бобів : Автореф. дис... канд. с.-г. наук: 06.02.02. — Л., 2000. — 17 с. — укp.

Рубрики:
3.

Новгородська Н. В. Ефективність використання селену і марганцю в складі преміксів для молодняку свиней у зоні Вінницького Прибужжя Лісостепу України : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.02.02. — Х., 2010. — 18 с. — укp.

Рубрики:
4.

Васильєв Р. О. М'ясні якості свиней при згодовуванні комбінованого силосу з включенням зеленої маси амаранту : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.02.02. — Л., 2009. — 19 с. — укp.

Рубрики:
5.

Гуральська С.В. Морфофункціональна характеристика органів і тканин свиней при згодовуванні алуніту та каоліну : Автореф. дис... канд. вет. наук: 16.00.02. — К., 2006. — 20 с. — укp.

Рубрики:
6.

Огороднічук Г.М. Продуктивність, перетравність поживних речовин раціонів та забійні показники свиней при згодуванні нових кормових добавок : Автореф. дис... канд. с.- г. наук: 06.02,02. — Л., 1999. — 17 с. — укp.

Рубрики:
7.

Царук Продуктивність, перетравність поживних речовин раціонів та особливості структури внутрішніх органів свиней при згодовуванні соєвого борошна : Автореф. дис... канд. с.-г. наук: 06.02.02. — Львів, 2000. — 20 с. — укp.

Рубрики:
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського