Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (85)Реферативна база даних (44)
Пошуковий запит: (<.>U=Л991.5$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
1.

Нєміріч О.В. Технологія жировміщуючих кондитерських виробів підвищеної харчової цінності для лікувально-профілактичного харчування : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 1998. — 18 с. — укp.

Рубрики:
2.

Ветров В.М. Технологія молочно-білкових напівфабрикатів зі сколотин для виробництва структурованої десертної продукції : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Донецьк, 2007. — 18 с. — укp.

Рубрики:
3.

Золотухіна Технологія напівфабрикатів на основі сколотин для виробництва збитої десертної продукції : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2006. — 18 с. — укp.

Рубрики:
4.

Васильєва О.О. Технологія напівфабрикату на основі топінамбура для солодких збивних страв : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2005. — 18 с. — укp.

Рубрики:
5.

Расулов Р.А. Технологія солодких страв з окарою : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — К., 2004. — 20 с.: рис., табл. — укp.

Рубрики:
6.

Дзюндзя О. В. Технологія солодких страв та соусів з використанням субтропічної сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — К., 2011. — 21 с.: табл., рис. — укp.

Рубрики:
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського